6 “modīgas” lietas, kas liek tev izskatīties pēc perētājvistas! FOTO

Visas mēs, diemžēl, gadu gaitā tikai novecojam. Bet tas nenozīmē, ka 45 gados jāģērbjas un jāuzvedas kā 20 gadus vecai meitenei. Visam jābūt ar mēru, bet apģērbam būtu jāizgrezno mūs, nevis jāpadara vecāku. Kā gadu gaitā nekļūt par tanti vai perētājvistu? Lasi tālāk!

Aksesuāri vienā krāsā

1

Aizmirstiet 90-to gadu modes guru ieteikumus valkāt kurpes, somu un cimdus vienādā krāsā. Šī tendence jau pirms daudziem gadiem nogrimusi aizmirstībā. Daudz interesantāk izskatās tēls, kas gudri apvieno dažādu faktūru un krāsu aksesuārus.

Bezformīgas lietas

2

Oversize ir modē, bet visu ar mēru. Milzīgi džemperi vai bezveidīgs mētelis labi izskatīsies garajām un slaidajām. Pretējā gadījumā jūs riskējat izskatīties pēc muciņas uz kājām. Maisveidīgas lietas var padarīt formīgākas, izmantojot visu veidu siksnas vai jostas.

Pārāk augsti papēži

3

Pārāk augsti papēži un 5 cm platforma izskatās pārāk izaicinoši. Šīs kurpes gaitu padara smagāku, un deformē mugurkaulu, kā rezultātā to valkātāja kļūst lempīga, sakņupusi un tik tikko spēj pārvietoties pa ielu.

Lietas ar printiem

4

Modes kritiķi jau sen apgalvo: apdrukām nevajadzētu būt daudz! Bet perētājvistu, kas tērpušās no galvas līdz kājām apdrukā, un pat dzīvnieku apdrukā, uz ielas nekļūst mazāk. Ja jums patīk dažādas spilgtas detaļas, mēģiniet ar tām nepārspīlēt. Ar somiņu vai šalli būs pietiekami.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru