6 pazīmes tam, ka jūsu laulība būs mūžīga

Ja notiek kas neparasts- pirmais par to uzzina vīrs!

2

Uztvert vīru kā cilvēku, ar kuru jūs vēlaties dalīties smieklīgos notikumos un baumās, ir ļoti svarīgi. Stipras attiecības veidojas starp tiem, kuri, galvenokārt, ir viens otram labākie draugi. Jūsu joki vai smieklīgie stāsti, kas ir saprotami tikai jums, tikai stiprina attiecības. Tāpēc, ja jūtaties laimīgs klausīties ziņas par to, kā pagājusi otras puses diena, tas nozīmē daudz.

Jūs atzīstat, ka esat komanda.

3

Daudzi būs pārsteigti, bet jums nav jādala visu uz pusēm, lai būtu ideāls pāris. Dalīšana kurš un cik daudz  ir paveicis, var apvainot partneri. Protams, jums abiem vajadzētu ieguldīt jūsu kopīgajā dzīvē, bet nevajag skaitīt, cik jūs (vai viņš) mainījāt autiņus vai nomazgājāt pannas. Ideālās attiecībās partneri spēj godīgi un mierīgi izteikt to, kas tos uztrauc, un neapvainoties par sīkumiem.

Jūs nebeidzat viens otru pārsteigt

4

Protams, ilgtermiņa attiecībās nav vieta noslēpumiem, bet katrs no jums var saglabāt ko noslēpumainu. Piemēram, jūs varat apmeklēt slepenas deju nodarbības un pārsteigt otru pusīti ballītē par godu jūsu brālēna kāzām. Vai arī jūs varat veikt jebkādas darbības, kas skar jūsu kopīgās brīvdienas un pārsteigt mīļoto. Šādi pārsteigumi stiprinās saziņu un atdzīvinās romantiku attiecībās.

Mērenas dusmas – tas ir normāli.

5

Veselīgās attiecībās partneri zina viens otra visapdraudētākos punktus, un šie sāpīgie punkti laiku pa laikam tiek aktivizēti. Tas nav slikti, nē. Tādējādi tiek nolaists uzkrātais tvaiks. Pētījums, kas veikts 2011. gadā, parādīja, ka reizēm konfliktējošie pāri ir daudz laimīgāki nekā tie, kas vienmēr visu patur pie sevis. Dusmas un naids- tās ir absolūti veselīgas emocijas. Lai izvairītos no vulkāna izvirduma, nepieciešams laikus nolaist tvaiku un iet tālāk.

Jūs spējat pārdzīvot grūtus brīžus kopā.

6

Reģistrējot laulību, jums ir jāapzinās, ka attiecības ne vienmēr būs kā pasakā. Ir dažādi pārdzīvojumi, gan skumjas, gan prieks un laime, gan sāpes. Šādi gadījumi notiek visā laulībā, bet tiem nevajadzētu sagraut attiecības. Tieši otrādi, grūti brīži attiecības paceļ jaunā līmenī, māca partnerus ievērot un saprast vienam otru. Saskaņā ar psiholoģiskās izpētes rezultātiem, zinātnieki ir noskaidrojuši, ka tie pāri, kas tic “mīlestībai līdz nāvei”, visticamāk, dzīvos ilgi laimīgu dzīvi kopā, nekā tie, kas tic gaišākai nākotnei.

Jums vienmēr kopā ir jautri.

7

Nebaidieties izmēģināt jaunas, pat dumjas lietas kopā. Tas ir labāk nekā nogalināt attiecības ar rutīnu. Protams, jaunām lietām nepieciešama zināma drosme, bet divatā jums ne no kā nav bail. Atceroties attiecību sākumu, jūs vienmēr centāties pārsteigt viens otru. Neļaujiet laikam jums to atņemt. Cīnieties ar apātiju.

Kā jūs varat redzēt, nostiprināt jūsu attiecības nav nekas sarežģīts. Ir nepieciešama tikai paškontrole un vēlme saglabāt attiecības ar partneri un vadīt tās caur dzīvi.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru