6 sapņi, kurus nevajadzētu ignorēt

1. Izkrītoši zobi

Sapņi, kuros izkrīt vai tiek izrauti zobi, norāda uz pašapziņas un drosmes trūkumu. Varbūt agrāk jums ir bijusi pieredze, kas satricināja zemi zem kājām. Zobi – spēka, varas un autoritātes simbols. Zaudēt tos, nozīmē zaudēt šīs īpašības.

2. Lidojums

Lidošana sapņos nozīmē brīvību. Jūs beidzot cilvēka, kas jūs sasaistījis, situācijas vai attiecībām, kas saista jūs pie zemes. Bet iespējamas arī papildus pozitīvās un negatīvās interpretācijas. Varbūt šis “vieglums” un lidojums vēsta, ka jūs nekontrolējat savu dzīvi?

3. Kontroldarbi vai testi

Ja tu sapņos kārto kādu eksāmenu, tas nozīmē, ka par kaut ko jūs domājat pārāk daudz. Jūs nezināt atbildes? Tas norāda uz pārmērīgu paškritiku. Bieži testa priekšmets var netieši norādīt dzīves jomu, kas interpretējama dzīvē.

4. Kritiens

Bailes atlaist. Kaut ko jūsu dzīvē jūs turat neatlaidīgi un bezcerīgi, baidoties, ka tas var paiet. Kritiens sapnī dažreiz vēsta, ka cilvēks piedzīvo spēcīgas jūtas, kas ir bailes, un nevar vai nevēlas sev to atzīt.

5. Nāve

Kopumā nāve sapnī – tā ir pozitīva zīme, kas norāda, ka jūs tagad pārdzīvojat iekšēju, dziļu transformāciju. Redzot sevi zārkā vai mirušu- lai gan nepatīkams, bet ļoti pozitīvs sapnis! Ir pēdējais laiks, lai kaut kas būtiski mainītos tavā dzīvē, lai dotu tai jaunu sākumu.

6. Pakaļdzīšanās

Sapņi, kuros jūs bēgat vai kāds jums uzbrūk, runā par problēmām, ko jums ir bail atzīt pat sev. Dzīvnieki atspoguļo tās personības īpašības, kas jums rada bailes. Biedējoši cilvēki ir dzīves pieredze, ko tā arī neesat spējuši iemācīties. Vajāšana var arī vēstīt par nepieciešamību veikt dzīvē strīdīgu un grūti izvēli.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru