7 frāzes, kas no tevis atvaira naudu

Dzīve – pretēji daudzu viedoklim, nav cīņa. Esam nākuši šajā pasaulē, lai būtu laimīgi, lai palīdzētu citiem un darītu labu. Tā vietā mēs iesaistāmies sacensībā ar nosaukumu “nauda”, un aizmirstam par mūsu patieso mērķi.

Protams, naudas loma mūsdienu pasaulē ir liela, un dzīvot bez tās ir gandrīz neiespējami. Tomēr mēs pat nemanot, ieprogrammējam Visumu, ka mēs negribam būt bagāti. Un tas notiek, izmantojot negatīvu attieksmi.

Mēs nolēmām atklāt 7 kaitīgas frāzes, kas pastāv daudzu cilvēku leksikā. Nesakiet tās, ja jūs vēlaties sasniegt finansiālu brīvību!

1. Es nevaru to izdarīt

Viss ir iespējams. Jums netraucē apstākļi, bet jūs pats esat šķērslis, lai sasniegtu savus mērķus. Iemesli var būt no banālas sevis nenovērtēšanas līdz slinkumam. Vienīgais šķērslis – gadi nepielūdzami min uz papēžiem. Tātad, ja jūs vēlaties kļūt bagāti, netērējiet ne minūti jūsu dārgās dzīves.

2. Man nav lemts kļūt bagātam

Ja tu tā teiksi, tā arī būs. Tā ir taisnība. Nosūtot līdzīgu vēstījumu Visumam, tiek bloķētas iespējas. Īsāk sakot, jūs liekat pasaulei saprast, ka jūs NEvēlaties būt bagāts. Mainiet šo negatīvo attieksmi pret pozitīvu: “Es būšu bagāts ļoti drīz.”

3. Man tam nav laika

Visticamāk, problēma ir tajā, ka jūs to nepareizi sadalāt. Daudz panākumu slēpjas pareizā dienas plānošanā. Izvirziet prioritātes un izceliet to, kas ir ļoti svarīgs tieši tagad. Laiks ir, un, ja jūs sakāt citādi, atcerieties, cik stundas dienā jūs pavadāt velti? Guļot uz dīvāna, sēžot pie datora, runājot pa tālruni. Lūk, atradīsies arī laiks.

4. Laime nav naudā

Nez kāpēc pasaulē ir pieņemts nozākāt šos krāsainos papīra gabaliņus. Daudzi attaisno savu slinkumu apgalvojot, ka laime nav naudā. Jā, tā daļēji ir taisnība. Bet materiālie labumi mums palīdz tos apmainīt pret kaut ko, kas mums nav: nekustamais īpašums, auto, ceļojums. Un jau iegādātās preces palīdz mums segt pamatvajadzības minimālas drošības un ērtību formā. Tādā veidā mēs kļūstam laimīgāki. Tas nepadara naudu par ļaunumu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru