7 lietas, kas padara sievieti seksuālu

1. Pašapziņa

1

Uzticība – galvenais rādītājs. Panākumu atslēga šeit ir pārliecināta gaita, galva augšā, skats taisni un plašs draudzīgs smaids. Pašapziņa- svarīgs pamats pārticīgai dzīvei. Panākumi, spēja sasniegt vēlamo- tas ir arī seksīgi. Citiem vārdiem sakot, mēs pārejam pie…

2. Ambīcijas

Ambīcijas palīdzot cilvēkiem tiekties uz mērķi, lai pārvietotos uz priekšu, virzītos pa dzīvi. Ambīcijas ir seksīgas, jo tās ļauj mērķtiecīgam vīrietim atrast līdzīgi domājošu partneri, komandas spēlētāju, to, ar kuru viņš iekarots pasauli. Tādām arī jābūt attiecībām.

3. Kaislīga

Kaislīgums pret dzīvi, kaislīgums pret citu personu. Kaisle pret interesēm, profesiju, mākslu, mūziku- visu, kas liek virzīties uz priekšu. Redzot sievieti, iegrimušu mīļākajā hobijā, kura veikšanai tiek pielikti visi spēki un pūles, ir ļoti seksīgi.

4.Laipnība

4

Laipnība pret citiem – ļoti reta parādība mūsu sabiedrībā, diemžēl. Spēja atteikties no savām lietām, tērēt laiku sarunai ar citu, izteikt līdzjūtību citam cilvēkam, – tas viss liecina par sievietes siltumu. Tas arī ir tas “dziļums”, kuru nekad nepārspēs pat visskaistākā āriene!

5. Godīgums

Kad sieviete ir tāda, kā ir, tas norāda, ka viņa cienīs vīrieti un būs godīga pret viņu. Padomājiet – cik ilgi jūs varētu paciest melīgu, bet pievilcīgu partneri? Ja partneris nevar uzticēties jums vai jūs nevarat uzticēties viņam vai viņai, tad kā šādi cilvēki var veidot ilgstošas ​​attiecības? Jūs nevarat.

6. Elegance

Elegancei nav nekāda sakara ar apģērba cenu. Te viss ir saistīts ar labvēlību, ar kādu jūs ejiet caur dzīvi, un kā jūs cienāt citus. Nav svarīgi, ar kādu automašīnu jūs braucat, kurā rajonā jūs dzīvojat, kāda zīmola apģērbu valkājat . Ja jūs pret citiem cilvēkiem izturaties slikti, nekāds Gucci un Mercedess nepalīdzēs.

7.Intelekts

2

Nav noliedzams, ka, pirmkārt, mūs piesaista cilvēka izskats. Ir grūti pamanīt pēc pirmā acu uzmetiena personu, bet to, cik viņš ir skaists- viegli. Daudzos gadījumos komunikācija sākas ar fizisko pievilcību. Bet cik ilgas ir šīs attiecības? Kaislībām tiek fizisks, ne garīgs kontakts. Bet savstarpēja kaislība nevarat veidot reālas attiecības, kas ilgs vairākus gadus uz priekšu. Galu galā attiecības uztur spēja izrunāties un diskutēt par būtiskiem jautājumiem.

Nav nekas nepareizs, ja augstu vērtējam sava partnera izskatu- tādi esam mēs visi. Fiziskā pievilcība – sākums jebkurām attiecībām. Bet tas nevar būt vienīgais faktors, kas satur abus kopā. Ļoti ātri, šīs attiecības vājinās un izbeidzas. Uguns deg spēcīgi, bet ātri apdedzina.

Jums nav nepieciešams uzvarēt Jackpot ģenētiskajā loterijā, lai jūs būtu seksīga. Mēs iepriekš nezinām, kuras kārtis mums piešķirs liktenis, bet mēs noteikti varam izlemt paši ,kā tās beigās izspēlēt! Esiet gudri!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru