7 lietas, ko jūsu bērns par jums atcerēsies, kad izaugs liels

4. To, kā jūs tikāt galā ar sarežģījumiem

Bērnībā bērniem ir dažādi sarežģījumi, piemēram, bērns paklūp un sasitās vai nejauši apčurājās, kad nepaspēja tikt līdz podiņam. Šajos brīžos jums ir jābūt klāt, lai mierinātu un iedvesmotu ticēt labākam iznākumam. Apskaujiet bērnu, palīdziet viņam gūt pārliecību, ka viņš vienmēr var paļauties uz jums.

5. Brīži, kad nebijāt blakus

3

Tas var radīt gan pozitīvas, gan negatīvas atmiņas. Viss slēpjas tajā, ka bērns atcerēties laiku, kad viņam vajadzēja tevi, bet nesaņēma palīdzību, bet tajā pašā laikā tas būs brīdis, kad viņš varēja tikt galā pats! Bērniem ir jāsaprot, ka viņu vecāki ne vienmēr var būt blakus.

6. Kā jūs izturaties sava partnera vai draugu klātbūtnē

Bērni zemapziņas līmenī atceras vecāku uzvedību. Ir iespējams, ka nākotnē viņi vēlēsies dublēt jūsu uzvešanos savās attiecībās. Viņi pievērš uzmanību tam, kā jūs uzvedaties ar citiem, tāpēc centieties būt labs piemērs.

7. Kā jūs rīkojāties stresa situācijās

Bērniem jūsu stress kļūst par viņu pašu. Bērns redz, ka jūs spējat tikt galā ar savām emocijām, tikai tad viņš iemācīsies darīt to pašu.

Kā jūs varat redzēt, blakus bērniem pašiem nepieciešams ļoti rūpīgi apsvērt savu rīcību. Mēģiniet dzīvot savu dzīvi, lai jums nebūtu kauns, kad jūsu bērns to visu atcerēties!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru