7 lietas, kurām nav vietas jūsu guļamistabā

 

Elektroierīces

TV un citas elektroierīces rada ļoti augstas intensitātes elektromagnētiskos viļņus un var izraisīt galvassāpes, problēmas ar spiedienu un vielmaiņu. Tāpat tiek zaudēta spēja atcerēties sapņus, un palielinās iespējamība saslimt ar depresiju.

Spogulis

Tiek uzskatīts, ka tas noved pie mīlestības un laulības iznīkšanas. Bez tā tas ir bīstams arī ar to, ka pamostoties naktī un redzot savu atspulgu spogulī, jūs varat uztvert to par spoku un sabīties. Ja jums jau ir guļamistabā tualetes galdiņš ar spoguli vai spoguļskapis, tad nakts laikā aizklājiet to ar drānu.

Vecās avīzes un ģimenes arhīvi

Tie satur citu cilvēku enerģiju un tieši ietekmē jūs. Jūs nevarat labi izgulēties un pamostieties noguris.

Strūklakas un ūdenskritumi

Viss, kas simbolizē ūdeni, izraisa bezmiegu un problēmas ar partneri. Tas attiecas arī uz akvārijiem un gleznām, kurās attēlota jūra vai upes. Protams, glāze ūdens var stāvēt guļamistabā, bet citiem ūdens elementiem tajā vietas nav.

Dzīvi augi un ziedi

Daudzi ziedi naktī patērē skābekli, to enerģijas var traucēt jūsu personīgo dzīvi. Ir ziedi, kam “nepatīk” vīrieši un tie “izraida” tos no telpām.

2

Dzīvnieku figūriņas un bildes

Starp negatīvajām lietām, kam labāk neatrasties guļamistabā, ir dažādas gleznas un keramikas figūras ar savvaļas dzīvniekiem. Runājot par Feng Shui, šajā mācībā eksistē savvaļas dzīvnieki, kam piemīt nāvīga enerģiju. Dažādas medību trofejas ragu veidā un grīdsegas no dzīvnieku ādām arī nav vēlamas.

Sveišinieku fotogrāfijas un portreti

Ja jūs vēlaties izdaiļot guļamistabu ar fotogrāfijām, tam jābūt tikai jūsu attēlam. Ievietojot citu cilvēku portretus, jūs pārvietojat to enerģiju, kas ne vienmēr ir labvēlīga.

Lietas ar asiem stūriem

Griesti un līstes ar asiem izvirzījumiem, dekori bultu veidā, lampas ar asiem leņķiem un citi līdzīgi interjera priekšmeti nav ieteicami novietošanai guļamistabā. Tie ir naidīgi un bīstami.

Tagad jūs zināt, kādas lietas nenovietot savā guļamistabā, kur atpūtieties un atgūstat spēkus. Bet, ja šādi priekšmeti jau atrodas jūsu guļamistabā- atbrīvojieties no tiem un baudiet uzlabojumus!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru