7 nepatikšanas, ko varat piedzīvot, ja reti nodarbojieties ar seksu!

1. Nē, jūsu maksts nekļūs “jau”

Sabiedrībā eksistē mīts, ka, ja sievietei ilgu laiku nebūs seksa, viņas maksts kļūs šaurāka. Tomēr zinātnieki jau sen pierādījuši, ka maksts forma un īpašības nav atkarīgas no tā, cik seksuālo partneru ir bijis. Un vēl jo vairāk- maksts nemainās ilgstošas atturības rezultātā. Jāatceras, ka maksts audi var zaudēt spēju stiepties, reaģējot uz iekļūšanu, un nākamais sekss var būt neērts. Bet neļaujieties panikai, tie ātri atgūstas!

2. Vīriešiem ir lielāks erektilās disfunkcijas risks

Nesens pētījums var sagraut vīriešus, kuri atsakās no seksuālās dzīves. Atturība palielina impotences risku pieaugušajiem. Pētījums tika veikts, piedaloties vecākiem vīriešiem, kā rezultātā zinātnieki secināja, ka regulārai seksuālai aktivitātei ir pozitīva ietekme uz erekciju. Ir arī ierosinājums, ka regulāra ejakulācija samazina prostatas vēža risku.

3. Imūnsistēma kļūst neaizsargāta

2

Seksam ir pozitīva ietekme uz cilvēka imūno sistēmu. Sievietēm tas izpaužas iespēju ieņemt un dzemdēt bērnu. Diemžēl, ja jums nav laika vai iespēju nodarboties ar seksu, imūnsistēma ar laiku vājinās.

4. Pastāv libido samazināšanās iespēja

Daži zinātnieki uzskata, ka ilga atturēšanās noved pie pilnīgas vai daļējas seksuālo vēlmju samazināšanās. Viņi uzskata, ka organisms samazina hormonu līmeni asinīs, reaģējot uz stimulāciju. Cita zinātnieku grupa apstrīd šo viedokli. Viņi apgalvo, ka libido ir pilnībā atkarīgs no katra cilvēka un viņa seksuālās pieredzes.

5. Jūs kļūtat uzbudinātāks

3

Ir pierādīts, ka regulārs sekss samazina stresu. Un otrādi. Daudzi pētījumi liecina, ka cilvēki, kam ir neregulāra seksuālā dzīve, bieži, kā atbildes reakcija uz stresu, ir asinsspiediena paaugstināšanās. Arī seksa trūkums var pastiprināt cilvēka trauksmi un nemieru.

6. Var ciest sirds un asinsvadu sistēma

Pilnvērtīga seksuālā dzīve ir labvēlīga sirdij. Regulāra mīlēšanās nodrošina nepieciešamo hormonālo un aerobo ķermeņa vibrāciju.

7. Vai samazināt gļotu daudzumu

Seksuālās veselības eksperti saka, ka, jo biežāk jums ir sekss, jo vairāk gļotvielu jūs atbrīvojat uzbudinājuma laikā. Piespiedu vai brīvprātīgs seksa pārtraukums var izraisīt nelielas problēmas: nākamreiz, kad gribēsiet mīlēties, jums būs nepieciešama garāka priekšspēle.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru