7 novecojušas make-up metodes, kuru dēļ tu izskaties vecmodīga!

1. Izteiksmīgas tumšas uzacis. Par to absolūti jāaizmirst blondīnēm, jo tas ir pilnīgi bezgaumīgi! Neatkarīgi no matu krāsas, jums jāatceras, ka uzacīm tikai nedaudz jāpiešķir nokrāsu, nevis jāpadara par galveno akcentu jūsu grimā!

2. Izteiktas smokey eyes. Nav nepieciešams izmantot acu grimā dažādu kliedzošu krāsu kombināciju. Modē saglabājas ieturēti dūmakainie toņi, kas ļauj skatienam piešķirt noslēpumu, bet ne traku izskatu!

3. Iedegums. Iedomājieties, bet iedegums tiešām zaudē popularitāti, tāpēc jums noteikti nevajadzētu cepties solārijā vai baudīt sauļošanos. Jums arī nevajadzētu izmantot bronzerus, jo lielākā daļa sieviešu vienkārši nezina, kā tos lietot pareizi, kas noved pie neveikla grima.

3

4. Konturēšana. Tagad, kad ir kaudzēm veidu kā konturēt seju, lai padarītu to perfektu, šī metode vairs nav modē. Jums vajadzētu atgriezties pie dabiska izskata, nedaudz akcentējot sārtumu.

5. Leļļu lūpu spīdums. Neviens spīdums nav tik moderns kā matētās un šķidrās lūpu krāsas, bet tomēr tos var izmantot, ja jūs zināt mēru. Jums nav savas lūpas jāpadara ārprātīgi mirdzošas.

6. Lūpas sejas tonī. Jā, tas vairs nav modē. Ja vēlaties miesas krāsas toņu lūpu krāsas, pārliecinieties, ka tās nesaplūst ar jūsu sejas toni, citādi jūsu tēls neizskatīsies īpaši labi.

4

7. Matēta āda. Iepriekš grima mākslinieki tieši to mēģināja panākt ar sejas ādu, bet nu ir sapratuši, ka nav nepieciešams nomākt dabisko spīdumu. Ļauj savai ādai izskatīties dabiski!

Izmantojiet šos padomus, kad nākamreiz stāvēsi spoguļa priekšā. Tās palīdzēs izskatīties pievilcīgai un modernai!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru