7 produkti, kurus nedrīkst lietot pirms miega

Pica

1

 

Viena šķēle picas varat noorganizēt jums nakti bez miega. Kāpēc? Tikai tāpēc, ka tā ir taukaina un sulīga. Tavai gremošanas sistēmai pietrūkst laika, lai atgūtos pēc šādas maltītes. Jums var sākties grēmas vai sāpes vēderā. Šos ēdienus vajadzētu ēst agrāk, bet ne pirms gulētiešanas.

 

Saldējums

2

Tā kā saldējums ir salds, tas ķermenim sniedz daudz enerģijas. Kāpēc jums tā nepieciešama pirms gulētiešanas? Jūs vai nu pavadīsiet bezmiega nakti, vai vienkārši pārvērtīsiet kalorijas taukos, kas arī nav labi.

Selerija

3

Lai gan tas ir dārzenis, bet to nevajadzētu ēst pirms gulētiešanas. Kāpēc? Tāpēc, ka tam piemīt spēcīgs diurētisks efekts. Maz ticams, ka jums būs iespēja gulēt, ja jūs visu laiku gribēsiet uz tualeti.

Saldumi

4

Cukura līmenis asinīs ietekmē smadzeņu viļņus, kas izraisa murgus. Ja jūs nevēlaties redzēt briesmīgu sapņus, tad atturieties no konfektēm pirms gulētiešanas!

Alkohols

7

Daži cilvēki domā, ka tas palīdzēs iemigt. Patiesībā, jūs negulēsiet ilgu laiku, bet tikai kamēr esat reibumā. Tas pāries, un bezmiega nakts būs nodrošināta!

Ķiploks

Tas var izraisīt smagas grēmas un gremošanas traucējumus. Šī ir pēdējā lieta, ko jums ir nepieciešams ēst pirms gulētiešanas.

Sarkanā gaļa

9

Tajā ir daudz tauku un olbaltumvielu. Jūsu vēders visu nakti pūlēsies sagremot to, bet jums rādīsies murgi. Tas ir ideāls miega slepkava!

Izvairieties no šiem pārtikas produktiem, ja jūs vēlaties, būt veselīgi, ar veselīgu miegu!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru