7 sāpju veidi, kas atkarīgi no tavām emocijām

1. Sāpes muguras augšējā daļā

Muguras sāpes – viens no visbiežākajiem sāpju veidiem. Dažos gadījumos sāpes augšējā muguras daļā liecina, ka jūs esat viens pats, ka esi apjucis un jūties nemīlēts. Jums jāmeklē atbalstu starp mīļajiem.

2. Muguras sāpes krustu daļā

1

Kad jūs uztrauc finanšu jautājumi, varētu rasties šāda veida sāpes! Mēģiniet noteikt noteikumus budžeta izlietošanai, sakārtot lietas, un sāpes pazudīs.

3. Galvassāpes

Tās var rasties, ja jūtaties nospiests. Migrēnas, garīgā spriedze – tas viss ir saistīts ar stresu. Centieties paņemt pārtraukumu un atpūsties no visa. Jums ir nepieciešams atpūsties!

4. Sāpes ceļgalos

Tās var rasties pēkšņu izmaiņu dēļ, kas ietekmē jūsu emocionālo stāvokli kopumā. Centieties ievērot dažus ikdienas rutīnas noteikumus.

5. Sāpes gūžās

Iemesls ir tas pats, kas saistīts ar sāpēm ceļgalos. Jūs baidāties doties uz priekšu, domāt par nākotni. Jums jāaizmirst visi pārdzīvojumi un jāplūst pa straumi. Pārmaiņas ir neizbēgamas, bet jums ir jāspēj tās pieņemt.

6. Sāpes kaklā

2

Šādas sāpes bieži izjūt tie, kas apslēpuši sevī pāridarījumus. Jums ir nepieciešams piedot pāridarītājiem, lai sajustu vieglumu visā ķermenī.

7. Plecu sāpes

Vai jūs jūtaties it kā visa pasaule gulstos uz jūsu pleciem? Jums ir liela slodze, kas ietekmē emocionālo stāvokli. Šis ir sāpju veids, no kā ir grūti atbrīvoties. Jums ir jāmēģina izkļūt no situācijas un jāatpūšas.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru