7 sieviešu erogēnās zonas, par kurām vīrieši aizmirst!

1. Kakla aizmugurējā daļa

Tā ir ļoti jūtīga zona, kas ir viegli pieejama, neatkarīgi no tā- esiet apģērbta vai nē. Parasti vīrieši pievērš lielu uzmanību kakla priekšpusei un sāniem, bet pilnībā aizmirst par aizmuguri. Un velti, jo skūpsti un pieskārieni šai vietai var neticami uzbudināt sievieti.

2. Sēžamvietas apakšdaļa

2

Ķermeņa daļa, kas ir redzama no viņas īsajiem šortiem, ir ne tikai ļoti seksīga, bet arī ļoti jutīga. Vietā, kur jūsu sēžamvieta pārvēršas augšstilbā, atrodas milzīgs skaits nervu galu. Simulācija šajā zonā var būt lielisks veids, kā sākt priekšspēli.

3. Zona zem krūtīm

Šī vieta reti pievērš uzmanību, uzreiz pārejot pie krūšu galiem. Āda ir ļoti jutīga, un, pat vienkāršs pieskāriens var uzbudināt meiteni. Bet skūpsti padarīs viņu traku.

4. Elkoņa iekšpuse

Maigi skūpsti un glāsti maigajai ādai šajā zonā var likties vienkārši dievišķi. Tomēr, ja jūs esat jūtelīga, var gadīties, ka tas nesniedz gandarījumu. Jebkurā gadījumā- ir vērts pamēģināt!

5. Ceļgalu aizmugure

3

Maigi pieskārieni, glāsti un skūpsti šai ķermeņa daļai var būt ļoti patīkami. Izmēģiniet spēlēties ar savu partneri, izmantojot ledu vai spalvu, pieskarties pie erogēnās zonas. Jo lēnāk jūs to darīsiet, jo vairāk tas uzbudinās!

6. Kaunuma lūpas

Šķiet, ka šo ķermeņa daļu gultā ir grūti nepamanīt. Tomēr vīrieši pievērš pārāk maz uzmanības tām, un dodas tieši pie klitora. Uzbudini savu partneri lēnām, pieskaroties tām virzies uz leju, mainot spiediena intensitāti.

7. Ānuss

Lai stimulētu šo ķermeņa daļu, ne vienmēr tajā jāiekļūst. Ļaujiet jūsu partnerim uzspiest uz zonas tieši zem tūpļa seksa laikā. Tas var ievērojami uzlabot tavu baudu.

Cerams, ka šie padomi palīdzēs jums atklāt juteklisko un dažādot savu seksuālo dzīvi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru