7 sievišķīgas viltības, lai kļūtu neaizstājama!

1. Uzslavē. Jā, jā, uzslavē! Izrādās, ka arī vīriešiem patīk komplimenti. Ir nepieciešams pārliecināt vīrieti, ka viņš ir spēcīgs, drosmīgs, laipns, dāsns un tā tālāk. Slavē, ne tikai tad, kad viņš nopērk tev jaunu mēteli, bet pat tad, kad viņš iesit naglu vai palīdz uzvilkt zābakus. Sakot komplimentus vīrietim, mēs nostiprinām viņa pašapziņu un uzturam emocionālas attiecības.

2. Iedvesmo. Sievietes ir tik prasmīgas uz pārsteigumiem sākotnējā attiecību posmā, bet aizmirst to darīt, kad apprecas. Liec vīrietim iemīlēt sevi vēlreiz un vēlreiz. Uzaicini viņu uz romantisku tikšanos, organizē vakariņas sveču gaismā, sagatavo viņa mīļāko ēdienu. Taisi pārsteigumus. Viņi mīl to. Nepārstāj pārsteigt savu vīrieti. Paliec viņam kā neatklāts noslēpums.

3. Motivē. Jebkuram cilvēkam ir raksturīgas ambīcijas. Kādas un cik lielas, daudzējādā ziņā tas ir atkarīgs no sievietes. Vīriešu veiksme ir tieši saistīta ar sieviešu mīlestību un rūpēm. Vīrietim nepieciešams iedvesmas avots. Un avotam ir jābūt viņa sievietei.

4. Piešķirt brīvību. Daudzas sievietes baidās no vīrieša brīvības. Viņas baidās būt vienatnē un pastāvīgi domā: “Ko darīt, ja viņš neatgriežas?”. Bet vīrietis pēc dabas ir pelnītājs un uzvarētājs. Viņam vajag sasniegt virsotnes, iekarot pasauli un atrisināt problēmas, bet mājās viņu ir jāgaida mīļotajai. Ja nedosiet vīrietim brīvību, viņš sāks aizkavēties darbā, spēlēs datorspēles un nāks klajā ar citiem veidiem, kā iegūt no jums atpūstu. Neierobežo vīrieša telpu. Ļauj viņam doties makšķerēt vai spēlēt futbolu ar draugiem, un, kad viņš atgriežas, sagaidi viņu ar mīlestību un pieķeršanos. Vīrietis atbildēs ar pateicību.

5. Nestrīdies. Kad sievietes strīdas, viņas vēlas pierādīt savu taisnību, sajust savu nozīmīgumu un iegūt nelielu uzvaru. Bet, ja ir uzvarētājs, ir zaudētāji. Kāpēc sievietei jāuzvar viņas vīrs? Tu neesi kaujas laukā. Uzvarot vīrieti, jūs nogalināt daļu no viņa vīrišķības, gan arī sevi.

6. Atbalsti. Spēja atbalstīt partneri – tā ir īsta meistarība. Vīrietim ir ļoti svarīgi, ka sarežģītā laikā viņu uzklausa , nevis dod padomus un vērtējumu. Ir svarīgi viņu uzklausīt un izteikt savu ticību viņam kā vīrietim.

7. Apbur. Vīrieši ir pietiekami vienkārši savās darbībās un vēlmēs. Būtībā viņi ir mednieki, viņiem ir nepieciešami upuri. Un šim medījumam ir jābūt mīļotajai sievai. Nepārtrauc savaldzinātu savu vīrieti, uzsvērt savu seksualitāti un sievišķību. Seksuālās attiecības ievērojami ietekmēt stiprību laulību un veicina dziļāku saikni starp partneriem.

2

Šie vienkāršie padomi palīdzēs stiprināt attiecības, uzlabot ģimenes dzīvi un padarīt partneri laimīgāku. Šādi sieviete viltīgi var uzvarēt jebkura vīrieša stūrgalvību un radīt harmoniju un vienotību.

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru