7 vīriešu pamatvajadzības, par kurām jāzina katrai sievietei

1. Sieviete- partnere

Viņa zina, kā klausīties, dzirdēt un, pats galvenais, uzklausīt vīrieti ar patiesu interesi un līdzdalību. Viņai tiešām interesē, kā viņam veicas darbā un kāds hobijs tagad aizņem viņa domas. Nē, viņa nedzīvo viņa interesēs, viņa nepārvalda juridisko terminoloģiju un nezina finanšu pārvaldības smalkumus. Viņa zina, kā sniegt vīrietim sajūtu, ka viņi abi ir vienos ierakumos, ka no viņas var sagaidīt patiesu atbalstu kā no sabiedrotā.

2. Sieviete- mūza

Lai būtu mūza, ne vienmēr jābūt varenam vīram. Bieži vien visi vīri kļūst vareni tikai pateicoties viņu mīļākajām sievietēm, viņu ticībai saviem izvēlētajiem. Šī sieviete zina, kā iedvesmot un, ja nepieciešams, apbrīnot. Padomājiet par to, kā jūs parasti izsakāt savu apbrīnu? Visticamāk, ka būs kaut kas no šī:

  • Tu esi mans lieliskākais!
  • Pats labākais!
  • Visbrīnišķīgākais!

Tipisks mātes un dēla dialogs. Turklāt, ne pārāk pieauguša. Tāpēc nevajadzētu būt pārsteigtai, ka vīrieši atgriežas bērnībā. Patiess prieks, kas var dot vīrietim spēku un iedvesmot viņu uz jauniem sasniegumiem, neslēpjas uzslavās. Tas ir apbrīns par to, ko viņš vēl nav izdarījis.

Ļaujiet tā būtu lieta, ko viņš ir tikai tikko iesācis, īpašības, kuras vēlaties viņā redzēt. Ticiet viņam, ka viņš var, ir vērts, un tad viņš ticēs jums un lidos uz mērķi kā uz spārniem.

2

3. Sieviete- pavarda sargātāja

Šī sieviešu loma ir visvairāk pazīstama. Dažreiz tā aizvieto visu pārējo un kļūst par sindromu. Tad uzreiz jāsaka: viss ir labs ar mēru. No otras puses, vīrietis vēlas atgriezties ērtās mājās, kur ir silts, smaržo un gaida skaista un laimīga sieviete. Vīrietim vajadzētu atgūt spēkus mājās. Sieviešu rūpes mērenās devās, plus zupa, plus izgludināts krekls var paveikt brīnumus.

4. Sieviete- mīlas valdniece

Sekss nevar un nedrīkst būt par pamatu attiecībām, pretējā gadījumā tās būs attiecības, kurās trūkst patiesas mīlestības. Tam vajadzētu būt mērcei, ķirsim uz kūkas, ja Jums gribas. Šī sieviete mīl sevi un novērtē sevi tāpat kā vīrietis. Viņa dod viņam sajūtas, kas viņam ir vajadzīgas, un citi kārdinājumi viņam nav interesanti. Ir kopējs stereotips, ka vīrieti uz nodevību pavedina tikai vēlme pēc seksa. Izrādās, ne vienmēr. Bieži mīļākajā vīrietis meklē tās sajūtas, ko nesaņem no savas sievas.

eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf395

5. Sieviete-verdzene

Šeit nav runa par verdzību un sieviešu pazemošanu, bet īpašu ideju, kas sasilda jebkura vīrieša domas: “Es piederu viņam, es – viņa mīļākā sieviete, es esmu aiz viņa kā aiz akmens sienas!”. Viņa var piesaistīt citu vīriešu skatienus, bet paliks nepieejama. Viņa ir uzticīga un uzticama, bet pietiekami spilgta personība! Patiesi laimīga sieviete var būt tikai tad, ja viņa, pirmkārt, mīl un novērtē sevi, un, otrkārt, var garīgi piederēt vienam cilvēkam. Attiecībās šāda sieviete ar prieku seko savam izredzētajam, un, protams, iegūst viņa pielūgsmi un savstarpēju atbalstu.

6. Sieviete- draugs

Sieviete- draugs un sieviete- partneris – nav viens un tas pats! Blakus sievietei- draugam, viņš var būt pats, turklāt viņam nevajag izlikties būt stipram, vai valkāt maskas. Viņš ir tāds, kāds ir! Lūk, kur atslēga. Lieta slēpjas tajā, ka vīrietis savā būtībā cīnītājs. Karavīrs. Bet, ja karš ir darbā, mājās un visur citur, viņš tikai zaudē pozīcijas. Tāpēc viņam vajag mazliet atelpu, svaiga gaisa.

3

7. Sieviete- VIŅA

Šī ir sieviete, ar ko vīrietis lepojas. Lepojas par viņas pievilcīgo izskatu, to, ka viņa pievērš citu vīriešu uzmanību, bet pieder viņam vien. Šī spēja, būt pievilcīgai savam vīrietim, vienmēr saglabās viņa interesi. Māksla modināt viņā īsto vīriešu dabu- mednieka, iekarotāja, uzvarētāja dabu. Talants palikt pievilcīgai jebkurā situācijā – pirmajā dienā, un pēc desmit gadiem laulības, gan mājas vidē, gan saviesīgos pasākumos. Ilgtermiņa attiecībās sievietes bieži sūdzas par noskaņojuma izzušanu starp partneriem. Un tas viss tikai tāpēc, ka viņu vīriem vairs nav ko iekarot. Galu galā, sievietes sāk uztvert laulību kā kaut ko stabilu un nemainīgu, un bieži pārstāj rūpēties par sevi.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

 

Pievienot komentāru