8 izplatītākās gulēšanas pozas, kas raksturo jūsu attiecības! FOTO

Karote

1

18% pāru izvēlas gulēšanas pozu “karote”. Tā ir tradicionālā pāru miega poza, kurā viens no partneriem ir kā sargs otram (reizēm diezgan spēcīgs aizsargs). Tā ir neaizsargāta poza, kas ir ne tikai seksīga, bet arī, šķiet, saka: “Es tev uzticos.”

Ierušināties ar degunu

2

Ja viens partneris guļ uz otra krūtīm it kā ar degunu iegrimstot viņā, tas liecina par augstu uzticēšanās līmeni. Šī situācija bieži notiek attiecību sākumposmā vai tad, kad romāns atkal ticis atjaunots. Ļoti maz cilvēku guļ šajā stāvoklī jau pāris mēnešu pēc nopietnu attiecību sākuma.

Muguras skūpsts

3

Jūs guļat ar muguru pret muguru vai dibenu pret dibenu? Tas liecina, ka abi partneri ir apmierināti ar otru, un viņiem ir komfortabli būt ar otru. Visbiežāk šāda poza sastopama pirmajā attiecību gadā.

Savīšanās un škiršanās

4

Tā ir poza, kad miega laikā jūs apskaujat partneri, bet saprotat, ka otra elpa traucē kvalitatīvam miegam un izlemjat gulēt atsevišķi. Šāds gulēšanas veids norāda un nobriedušām attiecībām. Tas ir ideāls kompromiss starp tuvību un neatkarību, kas ir labākais risinājums abiem.

Brīvības mīlētāji

5

Viena no populārākajām pozām, 27% no precētiem pāriem izvēlas gulēt šajā stāvoklī. Un tā ir lieliska miega poza, kas liecina, ka abi partneri cieši saistīti, jūtas droši un pārliecināti savās attiecībās.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru