8 lietas, ko jūsu vīrs baidās vai kautrējas jums paprasīt

 

1. Cieņa

Diemžēl, daudzas mūsdienu sievietes nezina, kā cienīt vīriešus un pat savu vīru. Pasmieties par viņu ar draudzenēm, parādīt neērtā gaismā, pazemot. Bet viņam tiešām ir nepieciešama jūsu cieņa. Kā gaiss! Tāpat kā jūs vēlaties dzirdēt no viņa mīlestības apliecinājumus un komplimentus. Vīriešiem ir ļoti izteikta saikne “nerespektē- nemīl”! Tas nav pārāk grūti- likt viņam justies mīlētam!

Cieņas dažādība:

  • cieņa pret viņa spriedumiem;
  • viņa lēmumu ievērošana;
  • Ja viņš saka, “Es izdarīšu”, neiejaucieties- ļaujiet viņam darīt;
  • novērtējiet viņa darbu, ko viņš dara ģimenes labā (jebkurā daudzumā);
  • saruna bez pārmetumiem un “dzēlieniem”;
  • nekāda attiecību skaidrošana publiski;
  • nekāda “es zinu labāk.”
2. Ticība

Vīriešu patmīlība ir daudz trauslāka nekā mēs domājam. Viņi reizēm domā, ka cilvēki novērtē katru viņu kustību. Un tieši blakus sievietei, kuru viņš mīl, viņš var sajust sevi bez vajadzības izlikties vai pašapliecināties. Tieši tāpēc, ja sieviete tic savam vīram, viņš pats ticēs sev. Lai ar kļūdām, lai ar grūtībām, bet zem jūsu ticības viņa spēkiem spīdošās ceļa zvaigznes vīrietis atradīs savu ceļu pat tumšā vietā. Ļaujiet, lai jūsu mājas, jūsu ģimenes pavards nav viņa karalauks, bet drošs patvērumu, kur viņš var gūt atelpu un sakārtot savas domas.

3. Prāts- atsevišķi, jūtas- atsevišķi

Sieviešu un vīriešu smadzenes- divas pilnīgi dažādas sistēmas. Sievietēm saikne starp kreiso un labo puslodi ir spēcīgāka, kā dēļ viņām ir izteiktāka spēja izprast un izskaidrot savas jūtas. Varētu pat teikt, ka vīriešiem tas gandrīz neeksistē. Lai būtu vieglāk iztēloties, kā norisinās vīrieša domāšanas procesi, iedomājieties šaha spēli.

Katrs jautājums- turnīrs. Un pie risinājuma ( kā spēlē), viņš nonāk, pārdomājot iepriekšējos gājienus. Un, kad viņam uzdod jautājumu: “Ko tu jūti?”, bet pēc tam seko “Kāpēc tu tā jūties?” tās ir divas dažādas partijas. Tāpēc pēc strīda nav jēgas izzināt, kas notiek vīrieša dvēselē. Viņš būs pateicīgs tev, ja ļausi viņam vispirms saprast pašam sevi.

4. Izpratne, ka viņš ir ieguvējs

Sievietes tagad nopelna tāpat kā vīrieši, un dažreiz pat vairāk. Bet ideāli, kad pelnītājs ģimenē- viņas vīrs. Bet galvenais gudras sievietes uzdevums: ļaut viņam to zināt un sajust. Ne tikai vārdos, bet darbos, attieksmē. Ja sieva lūdz vīram vairāk būt mājās, bet tad runā par to, kā viņa vēlas jaunu auto/ māju/ remontu, tad tas savstarpēji izslēdz abas vēlmes. Ja vīrietis būs mājās- tas nozīmē mazāk darba. Ja sieva nes mājās vairāk naudas, viņai tas ne tikai nav jāizrāda, bet arī jānoklusē savus sasniegumus, uzsverot to, ko izdarījis viņas vīrs.

2

5. Vairāk intimitātes

Mēs sekojam glancētiem žurnāliem un patiesi ticam, ka vīrieši vēlas biežāk seksu, jo tas dod fizisku baudu. Tas, ko viņi saka paši:
“Es tiešām gribētu, lai mana sieva saprastu, ka mūsu sekss- labākais veids, kā parādīt, ka es esmu daudz svarīgāks par visiem citiem cilvēkiem un darbiem.” Viņi novērtē ne tikai fizisku kontaktu, bet arī sarunas, īpaši emocionālas.

6. Viņš- vizuāls

Ja ievērojāt, kā jūsu vīrs apskata kādu citu sievieti un novērtē to, nebaidieties no nodevības un nekļūstiet greizsirdīga. Un atkal, tā ir tikai viena no vīriešu smadzeņu īpatnībām. Ja sieviete domās vēro simpātisku vīrieti, tad stiprais dzimums visu izsaka vizuālā tēla. Īpaši neaizsargāti šajā sakarā ir izsalkuši, dusmīgi, noguruši vai vientuļi vīrieši. Tajā pašā laikā, lielākā daļa vīriešu domā par savām sievām. Tāpēc nav iemesla par kaut ko uztraukties.

7. Romantika

Ziniet, vīriešiem ir piedēvētas tik daudzas varoņa īpašības, ka tie bieži vien jūtas neērti atklāt romantiķa dvēseli. Lai gan viņiem patīk un viņi var būt romantiski. Vienkārši šo pusi nevar ievērot visi. Viņus attur vairākas bažas:

  • Ja nu viņai nepatiks?
  • Viņš romantiku uztver pa savam.
  • Viņš cenšas, bet jūs neievērojat!

Lai jūsu attiecībās būtu vairāk romantisku brīžu un žestu, jums, kā sievietei, jābūt uzmanīgākai un sajust jums varbūt niecīgus, bet viņam tik milzīgus soļus.

8. Jūsu izmērs

Jā, jūsu vīrs mīl jūs pat gan XS, gan 5XL izmērā. Bet tas nenozīmē, ka viņam patīk 5XL, vai viņam ir vienalga. Viņš mīl cilvēku, taču ir noraizējies par to, kā tu izskaties. Un novērtē, ja jūs vēlaties izskatīties labi viņa dēļ. Tas ir atkal jautājums par vizualizāciju. Un jūsu centienus viņš uztver kā mīlestības izpausmi.

Jūs nekad nespēsiet domāt kā vīrietis, bet jūs varat censties būt saprotošāka, un ticiet man, tas atmaksāsies!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru