9 frāzes ar kurām var neiztralizēt jebkuru rupekli

«Kādēļ tu man to saki? Ko tu ar to vēlies panākt?»

Šie jautājumi ir ļoti efektīvi un pilnībā neitralizēs tavu pretinieku. Parasti rupekļi izdzirdot šīs frāzes viņi apmulst un nespēj vairs tālāk turpināt nepatīkamo sarunu. Daudzi vienkārši pagriežas un iet prom, tā vietā lai atbildētu uz šiem mulsinošajiem jautājumiem.

«Šie vārdi mani aizskar»

Izstāstiet otram cilvēkam, ka jums šie vārdi nepatīk, ka viņi pat aizskar jūs. Šādi jūs varat panākt, ka vēlāk viņš jūs vairs neaizskars.

«Tev taisnība»

Daudziem no mums ir ļoti grūti izteikt šos vārdus un kur nu vēl pretiniekam. Ja jūti, ka rupeklības gāžas pāri tev ar vien vairāk, tad pasaki šo frāzi, tādā veidā tu izbrīnīsi otru un viņš piekāpsies. Ļoti reti cilvēki spēj šo frāzi pateikt.

«Jūs vienmēr tik negatīvi noskaņots? Jums patīk rupjības?»

Bieži vien pats rupeklis nemaz nenojauš, ka pāršauj pār strīpu. Izsakot šo frāzi tu dod iespēju rupeklim aizdomāties, kā viņš izskatās no malas. Ja rupeklis būs pietiekoši gudrs viņš atvainosies un aizies.

«Es mīlu tevi»

Šo frāzi var pielietot tikai ļoti tuviem cilvēkiem (draugiem, radiniekiem, vīram/sievai), kuriem ir slikts noskaņojums un viņi neapzināti izsaka dažādas rupeklības. Frāze var izraisīt viņos smaidu un mīlestību. Atgādiniet ik pa laikam saviem mīļajiem, ka jūs viņu mīlat.

Smiekli

Izteikti smiekli uz rupeklībām – veids kā viegli nolikt pie vietas rupekli. Smieklus pretinieks vismazāk no jums vēlas dzirdēt, tādēļ smejieties viņam tieši sejā no visas sirds! Prātīgākie rupekļi piekāpsies, bet dumjākie rupekļi aizsvilsies vēl vairāk.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: polza-sovet.ru

Pievienot komentāru