9 vīrieša ķermeņa daļas, kas visvairāk piesaista sievietes

Lūk, 9 vīrieša ķermeņa daļas, kuras visvairāk piesaista sieviešu uzmanību!

1.Torss

Diezgan bieži sievietēm patīk vīrieša vēders, un tam ne vienmēr ir jābūt ar kubiņos uztrenētu presi. Pēc ekspertu domām, tas var būt saistīts ar zināmu šīs ķermeņa daļas intimitāti, kurai pieeja ir tikai tuviem draugiem. Jūs varat glāstīt, pieskarties viens otram ar rokām, bet, apskaut savu vīrieti ap vēderu, patīk ļoti daudzām sievietēm.

2. Acis

Sākumā ciešs acu skatiens var pat izraisīt apmulsumu vai neērtības. Bet skatīšanās tīkama vīrieša acīs patīk ļoti daudzām sievietēm, jo ​​īpaši attiecību sākumā, kad līdz intīmākām attiecībām vēl neesat nonākuši. Ar skatiena palīdzību jūs varat izveidot garīgo saikni ar personu, ieskatīties dvēselē, lasīt vēlmes un domas.

3. Pleci

Vīrieša pleci un augšdelmi arī piesaista sievietes, jo pēc tiem var spriest, cik cilvēks ir spēcīgs fiziski un raksturā. Sievietes neapzināti uztver vīrieša rokas, kā vienu no svarīgākajiem elementiem kopējā tēlā.

4. Lūpas

Sievietes piesaistīta seksīgas vīriešu lūpas, jo ​​viņas no tām gaida juteklisku un kaislīgu skūpstu. Tajā pašā laikā dažādu sieviešu ideāls var būt ļoti atšķirīgas lūpas. Kad sievietei patīk vīrieša lūpas, viņa neapzināti gaida viņa patīkamos glāstus un neaizmirstamos skūpstus.

5. Smaids

Gandrīz tāpat kā lūpas, sievietes piesaista vīrieša smaids. Skaists smaids, kopā ar seksuālām lūpām daudzas padara vai trakas. Patīkams smaids – tas ir signāls sievietei, ka viņas priekšā ir jauks un laipns cilvēks, proti, tas, ko meklē vairums sieviešu. Daudzas pievērš uzmanību arī zodam. Spēcīgs zods piešķir vīrišķīgu izskatu.

6. Rokas

Rokas- brīnišķīga ķermeņa daļa, kas var būt diezgan atšķirīga. Tās var būt atturīgas rokasspiedienā un sazinoties ar svešiniekiem, un ļoti maigas, kad pieskaras mīļotajam cilvēkam. Sievietes jūt vīriešu roku seksualitāti, kad viņām patīk, kā ar roku palīdzību viņš spēj izrādīt spēku un maigumu vienlaicīgi.

7. Mugura

Daudzām sievietēm patīk vīrieša mugura, jo īpaši, ja tā izskatās spēcīga. Kad kaislīga seksa laikā sieviete cieši apskauj vai pat saskrāpē mīļotā muguru, tas dod viņai dziļākas saiknes ar mīļoto izjūtu.

8. Seja

Sievietēm patīk ne tikai acis un smaids, bet arī vīrieša seja kopumā. Sejas izteiksmē sieviete spēj nolasīt vīrieša attieksmi un viņa nodomus.

9. Dibens

Daudzām sievietēm patīk pieskarties partnera dibenam seksa vai priekšspēles laikā. Tas uzlabo fizisko kontaktu un ļauj jums iegūt vēl lielāku baudu no tuvības.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru