90% cilvēku apprecas nepareizā vecumā. Lūk, kad ir jāprecas!

Ja jūs naivi domājat, ka jūsu lielākā problēma ir izvēlēties pareizo laulības partneri, turpmākā informācija liks jums padomāt.

Jums ir nepieciešams pievērst uzmanību citam svarīgam aspektam. Nikolas H. Vulfingers, Jūtas universitātes profesors, ir veicis īpašu pētījumu un konstatējis, ka ideālā gadījumā cilvēkiem vajadzētu sasiet laulības saites starp 28 un 32 gadiem.

Mēs nezinām, cik precīzs ir šis pētījums, bet kādam no jums, pēc iepazīšanās ar šo rakstu, būs jārēķinās ar noteiktām sekām (neskatoties uz to, ka mēs dzīvojam XXI gadsimtā). Ja jūsu vecāki nejauši uzzinās, ka tagad ir zinātnisks pamatojums vēlām laulībām, viņi var vienkārši jūs bombardēt!

Tāpēc piesargieties parādīt šo rakstu saviem vecākiem, jo viņi, bez šaubām, būs ļoti dusmīgi pēc iepazīšanās ar to. Galu galā, viņi ir “vecās skolas” pārstāvji, tāpēc izdara spiedienu uz tevi par laulībām kopš 22-23 gadu vecuma. Vai jūs varat iedomāties, kā viņi jutīsies, kad uzzinās patiesību! Viņi darīs visu, lai pierādītu, ka tas ir absolūti nepareizs pētījums!

Tagad uzmanību! Psiholoģiskie pētījumi rāda, ka visretāk šķirās cilvēki, kuri ir precējušies vecumā no 28-32 gadiem.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru