Klasiska siera kūka “Ņujorka”. Ar to sākas siera kūku māksla!


Sastāvdaļas
150 g smilšu cepumu
75 g sviesta
900 g Filadelfijas siera
200 g pūdercukura
200 g krējuma (20%)
3 ēdamkarotes miltu
3 olas
1 olas dzeltenums
Šķipsniņa vaniļas

Pagatavošana
Cepumus sasmalcina blenderī, pievieno izkausētu sviestu, rūpīgi samaisa.

Maisījumu plānā kārtiņā izlīdzina formas apakšā, paredzēta forma ar diametru 23 cm. Pieblietē. Cep līdz
180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes. Izņem no krāsns un ļauj atdzist.

Pa to laiku sajauc sieru un pūdercukuru.

Pievieno krējumu un miltus, sajauc vēlreiz.

Pēc kārtas pievieno pa vienai olai, dzeltenumu un vaniļu, pēc katras sastāvdaļas pievienošanas samaisot līdz viendabīgai konsistencei.

Vienmērīgi izlīdzina pildījumu uz pamatnes un cep 45 minūtes 160 grādu temperatūrā.

Labu apetīti!

Avots: “Lifehacker”

Pievienot komentāru