Laba ideja vieglai maltītei – tunča salāti ar rīsiem, kurus var dažādi variēt.
Pagatavošanas laiks: 40 minūtes
 Sarežģītība: vidēja
Sastāvdaļas
 50 g lociņu
 Citrona sula pēc garšas
 150 g gurķu
 150 g tomātu
 ½ glāzes rīsu
 Sāls pēc garšas
 120 g tunča eļļā
 Malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana
 1. Novāra rīsus, pievieno sāli, atdzesē.
2. Nomizo gurķus, sagriež kubiņos.
3. Nomizo tomātus, sagriež kubiņos.
4. Ļoti sīki sagriež lociņus.
5. Bļodiņā saspaida tunci.
6. Tuncim pievieno gatavos rīsus, rūpīgi samaisa.
7. Pievieno dārzeņus.
8. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Mērci pagatavo no eļļas un citrona sulas.
Labu apetīti!


