Ziemassvētku cepums “Eglīte”. Tikai trīs sastāvdaļas!

Sākot domāt par svētku kārumiem, vienmēr ir interesanti izmēģināt kaut ko jaunu, lai gan, protams, neiztiksim bez tradicionālajām piparkūkām un pīrādziņiem.

Šoreiz piedāvājam cepumu “Eglīte”, kura pagatavošanai vajadzīgas tikai trīs vienkāršas sastāvdaļas, toties izskatās lieliski un garšo ļoti labi.

Sastāvdaļas
• 2 paciņas kārtainās mīklas
• 4 ēdamkarotes Nutella krēma
• 1 ola

Pagatavošana

1. Liek vienu loksni kārtainās mīklas uz cepamās pannas un ar Nutella krēmu uz tās uzzīmē trīsstūri.

2. Pārsedz to ar otru kārtainās mīklās loksni un izgriez trīsstūri.

3. Izdari 2 cm dziļus iegriezumus abās pusēs, atstājot brīvu nelielu laukumiņu augšējā daļā.

4. Satin katru iegriezto strēmelīti spirālē.

5. Pārzied ar olu un liec līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 20-25 minūtēm.

6. Pārkaisi “eglīti” ar pūdercukuru.

Pievienot komentāru