Sena recepte pret novecošanu, kas sākas mūsu galvā

Jēdzienu “vecums” veido divi galvenie komponenti. No vienas puses, organisma novecošanas procesi pastāv, un tos diezin kā apmānīt nav iespējams – tie ir fizioloģiski un neatgriezeniski, vienīgais, tos var un vajag padarīt lēnākus.

Novecošanas otra puse ir psiholoģiska. Tas, kā mēs uztveram sevi, savu dzīvi, savu organismu. Citiem vārdiem, tie, kas jūtas jauni, tādi arī izskatās citiem.

Labi justies gan fiziski, gan garīgi palīdzēs šī vienkāršā tautas receptīte.

Sastāvdaļas
200 g medus
100 ml citrona sulas
50 ml olīveļļas

Medus normalizē daudzu iekšējo orgānu darbību, uzlabo asins sastāvu, paaugstina imunitāti, ir spēcīgs enerģijas avots, aizsargā organismu pret priekšlaicīgu novecošanos.

Citrons ir ļoti veselīgs, tam ir liela nozīme normālas vielmaiņas procesos šūnu līmenī.

Olīveļļai piemīt atjaunojošas īpašības, pateicoties augstajam E vitamīna un antioksidantu sastāvam. Tā patiešām novērš šūnu novecošanos, mazina grumbas un to veidošanos. Tāpēc to īpaši iesaka bērniem, gados vecākiem cilvēkiem un sievietēm, kuras vēlas paildzināt jaunību.

Vienkārši sajauc visas sastāvdaļas un lieto katru dienu pa vienai tējkarotei tukšā dūšā. Glabā ledusskapī.

Var šo līdzekli gatavot nelielā daudzuma katru rītu šādās proporcijās: divas tējkarotes medus + viena tējkarote svaigi spiestas citrona sulas + pustējkarote olīveļļas.

Protams, nekādas tautas receptes nelīdzēs, ja neievērosi veselīgu dzīvesveidu un ēdienkarti. Lai nenovecotu, tāpat jādzer daudz tīra ūdens. Un jājūtas jauniem dvēselē!

Pievienot komentāru