Izmēģini vakariņās pagatavot šos vieglos salātiņus. Izskatās – nu, tā, nekas īpašs, bet veselu kartupelīšu izmantošana ir svaiga ideja.
Pesto gatavo no kinzas un mandeļu pastas. Garšo ļoti interesanti, var ēst atsevišķi vai pasniegt kā piedevu pamatēdienam.
Sastāvdaļas
Mazi, vārīti un notīrīti kartupelīši.
Pesto
1 pušķītis kinzas
10-15 mandeļu
2 ēdamkarotes labas olīveļļas
Šķipsniņa sāls
Pagatavošana
Sablendē visas mērces sastāvdaļas. Ja mērce šķiet pārāk bieza, pievieno nedaudz olīveļļas.
Iemērc vārītus, nomizotus kartupelīšus svaigā pesto un pasniedz kopā ar pamatēdienu.
Labu apetīti!