FOTO: Kas pamudināja šo meiteni kļūt par garāko nagu īpašnieci?

Facebook

Visas sievietes zina, cik grūti izaudzēt garus nagus, īpaši pēc dažādiem mākslīgiem pārklājumiem. Tie mūžīgi kaut kur aizķeras un lūst: spēlējot spota spēles, gatavojot ēst vai tīrot māju. Un pat vienkārši atverot durvis!

Ļoti bieži esam spiestas nagus atkal apriezt līdz saprātīgam garumam, lai cik sūri un grūti būtu pūlējušās tos ataudzēt. No otras puses, gari nagi patiesi traucē ikdienas dzīvē? Noteikti daudzas zina, cik grūti rakstīt ar datoru un tālruni, ja nagi ir pārlieku gari.

Facebook

Bet kāda meitene Krievijā uzskata, ka supergari nagi nav nekāds traucēklis, ja vien tie ļauj viņai vinnēt derībās. Pat vairāk, Jeļena Šilenkova kļuvusi par Krievijas garāko nagu rekorda īpašnieci, un tas jau ir kaut kas!

Jeļenas nagi izauguši jau 83 centimetrus gari – diez, vai viņa centīsies tikt arī pie metru gariem “nadziņiem”?

Grūti iedomāties, ka viss sākās tik pieticīgi. Jeļena ar draugiem uz 3000 dolāriem saderēja, ka izaudzēs nagus, kas garāki par …nieka pieciem centimetriem. Skat, kādi tie ir tagad!

Tiesa gan, Ļenai nācies atteikties no daudzām iemīļotām nodarbēm, piemēram, tenisa spēles. Viņa pat nevar uzrakstīt īsziņu tālrunī, tomēr ļoti lepojas ar saviem supernagiem!

Pievienot komentāru