Ameriks: Rīgas domē ir iekšējs kašķis, kas jāpārvar (VIDEO)

Kadrs no video

“Es nedomāju, ka ārkārtas vēlēšanas Rīgas domē ir pareizākais veids, kā šodien iztērēt naudu. Tas ir iekšējs kašķis, kas ir jāpārvar!” tā par situāciju Rīgas domē RīgaTV 24 raidījumā “Dienas personība ar Veltu Puriņu” sacīja Eiropas Parlamenta deputāts partijas GKR valdes priekšsēdētājs Andris Ameriks.

“Vēlēšanas maksā naudu, vēlēšanas ir arī vesels lērums tukšu solījumu, turklāt tas ir uz pusotru gadu, jo atbilstoši Latvijas likumam, ja pašvaldībā ir ārkārtas vēlēšanas, tad pašvaldības darbs norit līdz nākošajām kārtējām vēlēšanām. Tas viss rezultējas ar to, ka mēs šodien padarām Rīgas domi par teātra izrādi ar vairākiem cēlieniem. Un īstenībā tas ir skumji,” par iespējamajām Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām teica Ameriks.

Viņš gan uzsvēra, ja vairākumam deputātu nav gribas strādāt pilsētas labā, tad nākamajam solim jābūt vēlēšanām un tur neko nevarot darīt.

Ameriks arī uzskata: “Oļega Burova uzdevums numur viens šobrīd ir pārrunāt ar katru deputātu individuāli, vai viņš ir gatavs un atbildīgs strādāt vai nē. Ja nē, tad ir jātaisa saraksts – Pēteris nē, Jānis nē, Miķelis.. Tad būs saraksts ar nē un arī vēlētājs to redzēs,” pārliecināts ir Eiropas Parlamenta deputāts.

Pievienot komentāru