Aukstā diēta uz nedēļu – notievē bez badošanās! Lolitas Neimanes ieteikumi

Aukstās diētas pamatā ir dažādas želejas, kas pagatavotas no augļu sulām, un galerti. Tā ir zemas kaloritātes, bet pietiekami sātīga diēta.

Nav liela māka ar pieciem klunkšķiem izdzert glāzi sulas, bet pavisam kas cits — ar karotīti izēst želejas bļodiņu. Vienu no aukstās diētas modifikācijām reiz sešas nedēļas ievēroja dziedātāja Kortnija Lova, kuru uzaicināja filmēties izmocītas narkomānes lomai Miloša Formana filmā “Tauta pret Lariju Flintu”.

Rezultāts bija iespaidīgs — viņa notievēja par sešpadsmit kilogramiem. Kortnijas augums ir 175 centimetri, pēc diētas viņa svēra četrdesmit septiņus kilogramus. Drīz vien pēc filmēšanās beigām aktrise atguva savu iepriekšējo svaru, kas viņu apmierināja — 60–62 kilogramus. Diēta paredzēta vienai nedēļai. Dienā līdz 560 kalorijām.

LOLITAS NEIMANES GRĀMATU “KĀ AR BAUDU KĻŪT SLAIDAI” IESPĒJAMS IEGĀDĀTIES ŠEIT!bilde-neimane_original

Dienas ēdienkarte

Brokastis

Želeja, kas pagatavota no 200 ml svaigi spiestas apelsīnu (greipfrūtu, ābolu) sulas, kam pievienota viena tējkarote medus. Tēja vai kafija bez cukura. 140 kaloriju.

Pusdienas

Dārzeņu buljons (250 ml) no burkāniem, selerijām, pētersīļiem, garšvielām, ar pustējkaroti olīveļļas un šķēle rudzu maizes (50 g). 150 kaloriju.

Launags

200 g piena želejas, ko gatavo no piena, kam pievieno tējkaroti vaniļas vai parasto cukuru. Var pagatavot želeju no kefīra, paniņām, rūgušpiena, rjaženkas vai dzērveņu morsa. 100 kaloriju. Vai 250 g marinētu tomātu želejā. 90 kaloriju.

Vakariņas

Divas šķēles mēles galerta vai 150 g vistas gaļas galerta. Galertu gatavo no buljona, kur vārījusies gaļa, pievienojot garšvielas. Apelsīns. 170 kaloriju. Dzert var kafiju vai tēju bez cukura un minerālūdeni, cik vēlas.

Šķir nākamo lapu un uzzini želejas recepti, kā arī diētas plusus un mīnusus!

Pievienot komentāru