“Bembis lido”: Daugavpilī aizturēts BMW vadītājs traucies ar teju 200 khm (VIDEO)

Kadrs no video

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ceļu policijas bataljona likumsargi, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību, uz autoceļa Rīga – Daugavpils pamanīja īpaši steidzīgu “BMW” markas automašīnu – vadītājs pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu par vairāk nekā 100 kilometriem stundā – vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā, pārgalvīgais šoferis traucās ar 198 kilometriem stundā.

Likumsargi lika ātrumpārkāpējam nekavējoties apturēt transportlīdzekli, uz ko viņš sākotnēji nereaģēja. Automašīnas vadītājs ātri vien saprata savu izdarīto pārkāpumu un mirkli vēlāk apturēja savu spēkratu.

Apturot automašīnu, policijas darbinieki konstatēja, ka pie “BMW” stūres sēdies 1995. gadā dzimis jaunietis, kuram nebija transportlīdzekļa vadīšanas tiesību, jo pēdējā gada laikā viņš jau bija paspējis nonākt policijas redzes lokā par bēgšanu no likumsargiem.

Ātrumpārkāpējam ir sastādīti vairāki administratīvā pārkāpuma protokoli – gan par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav transportlīdzekļu vadīšanas tiesību (transportlīdzekļu vadīšanas tiesības noteiktā kārtībā nav iegūtas vai ir atņemtas), gan par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vairāk par 60 kilometriem stundā.

Šāda autovadītāja rīcība ir bezatbildīga, jo tādējādi tiek būtiski apdraudēta gan paša, gan apkārtējo ceļu satiksmes dalībnieku drošība.

COMMENTS

Pievienot komentāru