Bērnam tika uzstādīta baisa diagnoze. Visu mainīja viens ārsta ieteikums!

Ir preparāti un zāles, kas veicina simptomu mazināšanos, bet daži cilvēki zina, ka ir alternatīvas ārstēšanas metodes – vitamīnu un minerālvielu komplekss.

1

Zivju eļļa
Zivju eļļa ir dabīgs avots omega-3 taukskābēm, kas ir būtiskas organisma vielmaiņai un veselībai. Šo vielu trūkums var izraisīt uzmanības un citus traucējumus.

Bērni, kuru uzturā trūkst omega-3 taukskābes, ir vairāk tendēti uz uzmanības traucējumu sindromu. Zivju eļļu var atrast jebkurā aptiekā un pievienot uzturam katru dienu, lai uzlabotu smadzeņu darbību un koncentrētu uzmanību uz būtisko.

Magnijs
Pētījumi liecina, ka magnija trūkums var novest arī pie uzmanības trūkums sindroma attīstības. Magnijs mūsu organismam ir svarīga minerālviela. Tam ir pozitīva ietekme uz visām sistēmām – no imūnās, līdz muskuļiem.

Magnija trūkums izpaužas ar paaugstinātu uzbudināmības un nemiera līmeni. Par laimi, magniju var atrast daudzos pārtikas produktos, ieskaitot riekstus, graudus, zaļos dārzeņus.

B vitamīni
Visizplatītākais vitamīnu grupa ir arī būtisks elements, ārstējot uzmanības deficīta sindromu. B vitamīns ir ļoti svarīgs efektīvai nervu sistēmas darbībai un smadzeņu aktivitātei.

B vitamīnu klātbūtne uzturā pozitīvi ietekmē dažādu funkciju smadzenēs darbību. B vitamīni ir sastopami daudzos pārtikas produktos: rieksti, gaļa, zivis, siers, piena produkti, graudaugi.

2

Hiperaktivitāte bērniem ir normāla parādība, bet kopā ar citiem simptomiem, tas dod vielu pārdomām. Pievērsiet uzmanību jūsu bērna uzturam un jūs redzēsiet kvalitatīvas pārmaiņas ļoti drīz.

©TOPRAKSTI.LV/FOTO:vtakprosto.cc

Pievienot komentāru