Biskvīta tortīte ar ievārījumu un augļiem. Saimnieces Ivetas recepte


Nepieciešams
15 olas, 200 g cukura
200 g miltu
3 pilieni citrona esences
800 g ievārījuma
1 olas baltums
100 g pūdercukura
augļi rotāšanai

Pagatavošana
Olām atdala dzeltenumu no baltuma, pieber cukuru un labi samaisa.

Pievieno citrona esenci, sakultus olu baltumus un iesijā miltus.

Tad masu labi izmaisa, sadala četrās daļās, lej formā un cep 25 minūtes.

Kad biskvīti atdzisuši, tos liek kārtām un katru kārtu apziež ar ievārījumu.

Olas baltumam pievieno izsijātu pūdercukuru un sakuļ.

Pēc tam šo masu uzziež tortes virsējai kārtai un ļauj sacietēt.

Rotā ar augļiem.

Pievienot komentāru