Bolderājā noticis baiss noziegums: atrasts kailas skolnieces līķis

Kadrs no video

“Piecos no rīta krastā izpeldēja sievietes līķis. Pēc kriminālpolicijas teiktā, atrasts kailas sievietes līķis. Bija neomulīgi tur iet un skatīties,” raidījumā “Degpunktā” stāsta Bolderājas iedzīvotāji.

Pēc neilga brīža, kad par notikumiem uzzinājuši vairāki tuvākās apkaimes iedzīvotāji, atklājušies patiešām baisi fakti.

Kļuvis zināms, ka aizdomīgi liela policistu rosība bijusi pamatota, jo pie upes noticis smags noziegums. Pēc vietējo teiktā, atrastā sieviete bijusi kādas Bolderājas vidusskolas audzēkne, kura liktenīgajā vakarā gājusi pastaigā ar saviem draugiem.

Pazīstamo lokā noticis konflikts – kāds no kompānijas piedāvājis meitenei iesaistīties seksuālās attiecībās, bet viņa atteikusies. Par to no savu draugu rokas saņēmusi sodu.

Neoficiāla informācija liecina, ka uzbrucēji bijuši vairāki vīrieši vecumā no 20 līdz 24 gadiem un, iespējams, kādas jūrskolas audzēkņi. Acīmredzot, par vienu no iemesliem aukstasinīgajai slepkavībai bijis tas, ka puiši bijuši alkohola vai narkotisko vielu apreibumā.

Mīklainais šajā incidentā gan ir un paliek tas, kāpēc uz diviem tiltiem, kas iet pāri upei, uzstādītajās videonovērošanas kamerās nekas nav bijis redzams. Viena kamera pieder pašvaldības policistiem, otra dzelzceļam. Tikmēr valsts policijas pārstāvji, kas uzsākuši izmeklēšanu, šobrīd no plašiem komentāriem atturas.

“Pašreizējā policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka ir noticis noziedzīgs nodarījums tuvu paziņu lokā. Saistībā ar šo gadījumu iedzīvotājiem briesmas nedraud, un Valsts policija ir aizturējusi abas aizdomās turētās personas. Ņemot vērā izmeklēšanas intereses, plašāku informāciju Valsts policija šobrīd nevar izpaust,” norāda Valsts policijas pārstāve Gita Gžibovska.

Pievienot komentāru