“Cilvēki gan precas, gan šķiras.” Mēļo par Lindas Mūrnieces trešās laulības galu

Linda un Agris 2020. gada 20. decembrī Nīcā. Ekrānuzņēmums no Facebook.

“Cilvēki gan precas, gan šķiras.” Šādi bijušās iekšlietu ministres, tagad uzņēmējas jaunais vīrs Agris Freibergs izteicies portālā “liepajniekiem.lv” tikai divus mēnešus pēc jūsmīgas gredzenu mīšanas.

Mūrnieces fotogrāfijas bez otrā uzvārda – “Mūrniece-Freiberga” acīmredzot pamanījuši arī brīvie un pat precētie kungi sociālajos tīklos. Mūrniece dalījusies ar dažiem ekrānuzņēmumiem no piedāvājumiem iepazīties.

Pirms diviem mēnešiem viesnīcas Hotel Roma vadītāja Linda Mūrniece mija laulības gredzenus trešo reizi. Viņas izredzētais bija līdz šim plašāk nepazīstamais liepājnieks Agris Freibergs. Vairākas būtiskas pazīmes liecina, ka Lindas Mūrnieces laulība ar trešo vīru Agri varētu būt izjukusi vai nonākusi dziļā krīzē.

Arī žurnāls “Kas Jauns” paudis bažas: laulības dzīve tomēr nav izdevusies. Mūrniece nomainījusi uzvārdu! Gan pati Linda, gan Agris sociālajos tīklos dzēsuši statusu “precējušies”, kā arī Linda Mūrniece savā profilā atrodama vairs tikai ar uzvārdu Mūrniece, nevis kā tas bija pēc kāzām – Linda Mūrniece-Freiberga.

Abi gan esot nolēmuši savu attiecību statusu medijiem nekomentēt. Tāda esot abu pušu vienošanās, portālam Liepajniekiem.lv stāstījis Agris Freibergs, piebilstot: ”Cilvēki gan precas, gan šķiras.”

Savukārt Mūrniece sociālajos tīklos 19. janvārī dalījusies ar divdomīgu vēstījumu: “Kas es esmu? Ir pavisam īsts jautājums. Kad zini visu, kas aiz muguras, bet nezini neko, kas sagaida. Vispār neko…”

Tiesa gan, vismaz Ziemassvētkus Linda un Agris vēl sagaidīja kopā.

Pievienot komentāru