Dienas horoskops 01.11.2017.

Strēlnieks

Šodien, jo īpaši dienas sākumā jūs, iespējams, sajutīsiet, ka pienākums pret mājām un ģimeni var pieprasīt jūsu uzmanību. Vēlākā dienas daļa sola radošas iespējas, lai gan šī nav risku un lielu ideju realizēšanas diena. Tā vietā koncentrējoties uz jūsu izvēlētās formas meistarības sajūtas veidošanu un uz taustāmu rezultātu radīšanu.

Mežāzis

Kaut arī citi, iespējams, sajūt, ka jūsu valdnieks Saturns atstāj Sauli, radot bremzējošu sajūtu, tu jutīsies komfortabli un spēsi koncentrēties. Jums var nākties strādāt pie savām emocijām vairāk, nekā jūs esat pieraduši, bet jūs varat tās izmantot, lai uzlabotu savas ambīcijas un virzītos uz priekšu.

Ūdensvīrs

Iespējams, ka diena sākas, koncentrējoties uz darbu, tādēļ, lai gūtu panākumus un pārvarētu visus šķēršļus, izmantojiet gan iekšējos, gan ārējos resursus. Vēlāk dienā jūs apgūsiet kaut ko jaunu, iespējams kaut ko, kas izaicina jūs. Pieķeries tam, jo tas var palīdzēt jums attīstīt sava darba meistarību.

Zivis

Šodien tavai ierasti sapņainajai būtībai var rasties pārtraukums, it īpaši vēlākā dienas daļā, kad Mēness pāriet no tavas zīmes Aunā. Ļaujies plūsmai, kamēr vari, un atcerieties, kā ūdens iziet cauri šķēršļiem. Tā vietā, lai mēģinātu tos izspiest, tas applūst tiem, un ar neatlaidību tos aiznes.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru