Dienas horoskops 02.11.2017.

Auns

Iespējams, ka šodien sajutīsiet enerģiju un dzīvīgumu, būsiet gatavi darboties un sākt jaunu projektu. Centieties nelēkt uz priekšu bez īsas apdomāšanās, jo ​​nedaudz uzmanības un plānošanas palīdzēs ilgtermiņā. Jums var būt paradums iesākt vairāk lietas nekā jūs pabeidzat, tāpēc izdariet visu, kas nepieciešams, lai palīdzētu jums faktiski pabeigt to, kas iesākts.

Vērsis

Šodien jūs varat sajust vajadzību atkāpties, nolīst pagrīdē un atjaunot savienojumu ar savu iekšējo es. Ieklausies savā intuīcijā un veltiet laiku, lai izveidotu savienojumu ar savām sajūtām, jo ​​tajās ir gudrība, kas ir dziļāka nekā jūs domājat. Ļaujiet ķermeņa gudrībai vadīt jūsu darbus, tiklīdz jūs esat gatavs atgriezties pasaulē.

Dvīņi

Šodien ir diena, kurā jūs dziļi sazināties ar apkārtējiem, lai izrunātu savas jūtas un uzņemtos atbildību. Ja jums ir ērti to izdarīt grupas ietvaros, jūs visi varat palīdzēt viens otram, izraisot dziedināšanu un atbrīvošanos. Mēģiniet šoreiz pretoties kārdinājumam uzlabot garastāvokli ar jokiem vai nejaušām piezīmēm.

Vēzis

Šodien vari izjust, ka ārējie spēki ir spēcīgāki nekā jūs, vai vismaz notiek tādas pārmaiņas, kas ir ārpus jūsu kontroles. Ja jums ir bažas par savu karjeru, jums ir iespēja patiešām pārveidot sevi caur savu aicinājumu, tāpēc ieklausieties savā intuīcijā un nebaidieties izvēlēties nepazīstamu ceļu.

Lauva 

Jūs, iespējams, domājat par savu dzīves mērķi, domājot, kur dzīve tevi ved. Ja esat vēlējies veikt izmaiņas vai sākt jaunu ceļu, šodien ir laba diena, lai spertu pirmos soļus. Ja rodas sarežģītas emocijas, ļaujiet sev patiešām tās izjust, tad atlaidiet tās, lai radītu vietu nākamajām.

Jaunava

Jūsu parastā praktiskā pieeja dzīvei šodien var nebūt pietiekama, jo jūsu intīmās attiecības nonāk uzmanības centrā. Runājiet pa jebkādiem jautājumiem, kas jums varētu būt radušies, un visu to izrunājiet atklātā vietā. Kaut arī tas var kaitēt sākumā, ilgtermiņā tas var palīdzēt jums justies drošāk un nostiprināt attiecības.

Svari

Šķiet, ka šodien esat jūsu komforta zonā, pavadot laiku kopā ar savu partneri vai tiem, kas ir tev vistuvākie, baudot mīlestību un siltumu, kurā dalāties. Pārliecinieties, ka jūs abi izsakāt savas individuālās vajadzības un ka jūs abi esat apmierināti ar kompromisiem, kas palīdzēs jūsu attiecībām darboties labāk.

Skorpions

Veselības problēmas var būt jūsu prātā, tāpēc veltiet laiku, lai pārbaudītu sevi un redzētu, vai kaut kam ir nepieciešama uzmanība. Neaizmirstiet, ka būt patiesi veselīgam, prātam un garam ir jābūt līdzsvarā, tāpat arī jūsu ķermenim, tāpēc dari visu, lai atjaunotu sevi.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru