Dienas horoskops 04.09.2017.

Auns

Jūs, iespējams, nezināt risinājumu visam, bet nav nekas nepareizs iejaukties un atklāt to, kā jūs uz to skatāties. Tas ir tas, ko jūsu zīme vislabāk dara. Jums, iespējams, vajadzēs rāpties kalnos vai pāri tiem, lai augtu! Ceļojuma plānošana šajā laikā ir lieliska iespēja, jums, iespējams, vajadzēs doties kādā piedzīvojumā, lai sasniegtu šos radošos augstumus! Zaļā ir jūsu spēka krāsa!

Vērsis

Mēness ir ļoti lielā harmonijā ar tavu zīmi. It īpaši, ja jūs domājat par darbu pie sava biznesa vai pašreklāmas. Lieliska diena, lai strādātu pie karjeras un finansēm. Romantiskajā sfērā var rasties nepastāvība vai vari justies nedaudz emocionāls. Jūs esat tam gatavs! Visu var atrisināt vien ar gardu maltīti! Siltums, mīlestība, sveces, ziedi un vīns! Burgundiešu ir jūsu spēka krāsa!

Dvīņi

Patiešām lieliska diena! Jums nav jāuzņemas vadība, lūk, šodienas atslēga! Šobrīd jūs varat sev ļaut justies nedaudz atstatus. Jūs joprojām varat izveidot to, ko vēlaties, bet tagad tiek lūgts ievērot dažus dzīves noteikumus. Tas ir par robežu noteikšanu un stabilākas sistēmas izveidošanu sev. Pašlaik veselība var būt viens no galvenajiem aspektiem jūsu uzmanības centrā.

Vēzis

Šobrīd jūs varat justies ārkārtīgi saistīts ar pasauli. Vari justies intuitīvi vai pat gaišredzīgi! Cieniet savas dāvanas un uzturiet savu saikni ar lielisku jogas vai meditācijas sesijas palīdzību! Lai jūsu mīlošā dvēsele atvērtos pasaulei, jauniem ideāliem un jaunām iespējām. Violets ir jūsu spēka krāsa.

Lauva

Šī ir jūsu zīmes spožā diena! Ja jūs gatavojaties uzsākt ko jaunu, izmantojiet šo spēku. Šeit, iespējams, vajadzēs izmantot jūsu iekšējo gaismu, lai atrastu ceļu. Ļaujiet savai lauvai izlauzties. Šis ir tavas zīmes garīgās attīrīšanās laiks. Ko jūs esat paslēpuši šajā psiholoģiskajā skapī? Vai tas krājies gadiem? Iespējams desmitgadēm, ļaujiet šai gaismai izlauzties! Izlaid to ārā! Ļaujiet, lai jūsu balss taptu sadzirdēta. Citronu verbena ir jūsu enerģijas aromterapija!

Jaunava

Savienojums ar prātu, ķermeni un dvēseli ir visi svarīgākie šodienas aspekti. Paskaties, taviem vārdiem ir spēks. Vai jūs rakstāt dzeju, esat publiskais runātājs, vai vienkārši vēlaties savā dzīvē kaut ko sakārtot. Jūs zināmā mērā vadāt izrādi. Esiet godīgi, jums nekad nav bijusi problēma pievērst uzmanību detaļām, šis ir īstais laiks pateikt to, ko vēlaties. Zaļš ir jūsu spēka krāsa. Līdzsvarā ir jūsu spēks!

Svari

Šī ir lieliska diena, lai novērtētu mazās lietas dzīvē. Koncentrējies pats uz savu dzīvi! Tas viss ir par tavu veselību un ķermeni, un labu sajūtu. Ja jūs atkārtoti domājat par fizisko aktivitāšu veikšanu vai iziešanu no mājas, kā arī par sociālo izaugsmi, šī ir lieliska diena, kurā to izdarīt. Šodien jūs varat justies mazliet bloķēts savās emocijās, bet arī tas pāries. Mēness un Venera ir jūsu zīmes kvadrātā. Tas varētu radīt mazliet sienu jūsu mīlas dzīvē!

Skorpions

Šodien varētu būt klusa diena, vai arī tikai tā šķiet! Kas notiek dziļāk? Ja enerģiju cīņa notiek jūsu dzīvē, šis jums varētu būt ļoti svarīgs laiks. Kas ir tas, kas jums patiešām ir vajadzīgs, kad jūs atrodat izaugsmi jaunā telpā? Vai jūs jūtaties, it kā būtu iestrēdzis vai jums ir bezgalīgi daudz ideju, ko šobrīd nevar realizēt? Visi bloki ir domāti, lai jūs varētu ieskatīties sevī un meklēt atbildes savā sirdī. Safīrs ir jūsu spēka akmens!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru