Dienas horoskops 04.10.2017.

Auns

Fokusējies uz savu koncentrēšanās spēku. Degunu vagā ar arklu uz pleciem. Traucēkļi sacentīsies ar tavu enerģiju, bet jūs varat tos atvairīt, paredzot, kur vēlaties doties. Uzmanieties no Svariem, kas vēlas jūs novest no ceļa.

Vērsis

Esi jūtīgs pret cilvēkiem, kas ir tev vistuvākie. Vairāki no viņiem klusībā cīnās ar dažiem grūtiem apstākļiem. Meklējiet veidus, kā varat klusi atbalstīt. Jūsu situācija uzlabojas, tikai nedaudz jāpaciešas, tādēļ nepārvērtējiet savu veiksmi.

Dvīņi

Dvīņi, šodien ir laba diena, lai izpētītu atšķirības starp jums un jūsu partneri. Šīs atšķirības ir laba vieta izaugsmei un izpratnei. Tas, iespējams, nav romantiskais partneris, kuram nepieciešama jūsu uzmanība. Esiet gatavi pieņemt jaunas iespējas izglītībā un finansēs.

Vēzis

Šodien būs laba diena, ja jūs esat gatavi pieņemt palīdzību no klusa pielūdzēja. Pārāk nesasteidziet attiecības. Darbā var būt kādas sarežģītas motivācijas. Šodien ir ideāla diena tam jaunajam apģērbam, it īpaši, ja tajā ir mazliet sarkanās krāsas.

Lauva 

Mēness vēl nav pilns, Lauva, bet šodien jutīsi tā ietekmi. Dodieties uz treniņu vai aizraujošu piedzīvojumu, kas liks jūsu sirdij sisties straujāk. Šodien ir laba diena, lai iemācītos dažus vārdus jaunā valodā. Jūs nekad zināt, kad šīs mazās prasmes var noderēt.

Jaunava 

Izvēlies šodienai labāko no iespējamā. Jūs, iespējams, neesat ieguvuši tieši to, ko vēlaties, bet neļaujiet perfektajam būt labā ienaidniekam. Lieliska izvēle paliek jums pieejama, ja jūs redzēsiet priekšrocības, ko piedāvā katra izvēle. Ja jūsu partneris ir Dvīņi, ļaujiet viņiem atklāt jūsu attiecības jaunā veidā.

Svari

Svari, šodien jūs jūtaties kā problēmu radītājs. Mēģiniet koncentrēt šo ļaunumu iekš kaut kā produktīva. Cilvēki jums pakļaujas un, iespējams, var nevēlēties palikt ar jums turpmāk jūsu uzvedības dēļ. Ļaujiet savām graujošām tendencēm darboties pārmaiņu veikšanā, kas nākotnē atmaksāsies. Šodienas krāsa ir zaļa.

Skorpions

Jūsu smagais darbs sāk atmaksāties, un jūs atradīsit kādu piedošanu par pagātnes kļūdām. Esi pirmais, kas piedod sev. Neuztver pārāk viegli jaunās iespējas, kuras jūs esat ieguvis. Gūstiet mācību no pagātnes kļūdām, un vairs tās neatkārtojiet. Mīlestība var pagaidīt, kamēr jūs iegūsiet stabilāku pamatu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru