Dienas horoskops 06.09.2017.

Auns

Auns, šodien jūs kūsāsiet ar radošu enerģiju. Izmantojiet šo aizraušanos un pavadiet laiku darot lietas, kuras jūs mīlat, ar cilvēkiem, kuri jums visvairāk patīk. Jūs iegūsiet lielisku izdevību aizpildot savas radošās rezerves ar dažām jautrām atmiņām. Jūsu entuziasma enerģija aplipinās visus!

Vērsis

Sapratīsiet, ka jūsu mājās beidzot ir ienācis miers. Beidzot ir atrisinājies kāds sens strīds, tāpēc tagad varat atslābt. Ļaujieties atvieglojuma nopūtai un veltiet laiku, lai pārdomātu to, kas ir iemācīts. Visi konflikti nonāk mūsu dzīvē kāda iemesla dēļ!

Dvīņi

Iespējams, atklāsiet, ka pēdējā laikā esat iestrēdzis savā draugu grupā. Jūs varētu gūt lielu labumu no dažām atjaunotām enerģijām šajā jomā. Atveriet sevi jauniem cilvēkiem, izmēģinot jaunu hobiju vai ieviešot jaunas intereses. Neviens nemīl dažādību vairāk nekā jūs, tāpēc ir pienācis laiks padarīt visu asāku!

Vēzis

Šodien nokļūsi strīdīgās un grūtās situācijās. Nav svarīgi, cik ļoti centīsies, vārdi vienkārši nenesīs vēlamo rezultātu. Svarīgas sarunas atstājiet vēlākam laikam. Tagad mēģiniet sarunās saglabāt draudzīgumu.

Lauva

Šodien sajutīsiet atjaunotu mieru un pašapziņu. Dažreiz mēs esam mūsu pašu sliktākie kritiķi, un jūs sapratīsiet, ka ārējā pasaule nav tik skarba, kā jūs pats. Atcerieties, ka patiesa laime ir iekšējā darbā, tāpēc pārliecinieties, ka jūs darāt visu, ko jūs varat, lai justos piepildīts.

Jaunava

Šodien būs jāuzmanās no viltus glaimiem. Ikvienam patīk dzirdēt labas lietas par sevi, bet piesargies no tāda cilvēka, kurš, iespējams, nerunā no sirds. Jūs parasti diezgan labi pazīstat cilvēkus, tāpēc uzticieties savam pirmajam iespaidam. Novērtējiet to, ko šī persona saka, bet esiet piesardzīgs par to, kas slēpjas aiz vārdiem.

Svari

Gūsiet labumu no tā, ka šodien sevi nepārslogosiet. Jūs tiekat raustīts uz visām pusēm- ģimene, darbs un draugi. Jums būs jāizvēlas, kur vislabāk pavadīt laiku un enerģiju. Ja jūs mēģināsiet visu izdarīt uzreiz, neviens no tiem negūs labumu – vismazāk tu pats! Izvēlies prātīgi.

Skorpions

Tieši tagad esi panācis līdzsvaru savā karjerā. Venēra paliek jūsu 10. Karjeras namā, izplatot labvēlīgu enerģiju visapkārt. Jūs beidzot saņemsiet apbalvojumus, kurus esat pelnījis. Un neesiet pārsteigts, ja arī rodas jauna romantiska interese.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru