Dienas horoskops 10.08.2017.

Strēlnieks

Tavā dzīvē ienāk mērķa enerģija. Neesi pārāks skarbs pret sevi! Jūs varētu pārskatīt kaut ko no savas pagātnes, lai pieņemtu karjeras lēmumu. Tas var novest pie kādām pārmaiņām nedaudz vēlāk. Ja jums ir vairākas karjeras iespējas vai vienlaicīgi paveicami darbi, viss ir ļoti labi. Šobrīd nav jāpieņem galīgais lēmums. Vienkārši iemācieties, cik vien varat! Dzintars ir jūsu dienas akmens!

Mežāzis

Tu esi pārmaiņu periodā. Jūsu romantikas dzīve varētu prasīt intensīvu uzmanību. Var rasties kādas nepieciešamības vai vajadzība pēc padoma. Koncentrējieties uz savu prātu un, iespējams, veselīgāku dzīvesveidu. Šis ir laiks, lai mīlētu sevi un parūpētos par sevi!

Ūdensvīrs

Ap tevi virmo milzum daudz enerģijas. Viss notiek! Mosties! Jā, mosties, veido savu jauno dzīvi, ja tas ir nepieciešams, vai baudi kaut ko skaistu. Pastaigas dabā, māksla, zinātniski atklājumi, diezgan daudz visa kā, lai prāts kustētos! Lielisks laiks, lai uzsāktu savu biznesu! Tehnoloģiskie atklājumi!

Zivis

Pašapziņa, patmīlība, un sevis pieņemšana. Atslēgvārds?!?! PATS! Ko jūs varat darīt, lai patiesi parūpētos par sevi? Dziedini brūces, fiziskās vai emocionālās, un saprastu, ka mīļotie ir šeit tieši jūsu dēļ! Kluss laiks nevienam pāri nav nodarījis! Ceriņi ir jūsu spēka ziedi!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru