Dienas horoskops 10.10.2017.

Auns

Veidojiet savu pašcieņu, un ar to izveidojiet savu laimi. Neuztraucieties par to, ko citi domā par tevi, un tā vietā koncentrējoties uz to, lai veidotu sevi no iekšpuses. Identificējiet garīgo pamatu, kāpēc jūsu pašcieņa nav tāda, kāda tā varētu būt. Esi drosmīgs un lepns. Šodien saģērbies labi, cik vien spēj.

Vērsis

Jūsu aizdomas ir bijušas patiesas. Tagad jums ir jāizvēlas, kā rīkoties. Tomēr neļaujiet nevienam noprast, ka jūs nupat esat uzzinājuši patiesību. Rīcība nāks tieši laikā. Pacietība tiks apbalvota. Šodien esi drošs, zinot, ka jums ir lielāka kontrole pār savu dzīvi nekā tu domāji. Šajās dienās pārāk netaisnīgi jāuztraucas par romantiku, tāpēc jaunās attiecības tikai uz īsu laiku atliec maliņā.

Dvīņi

Nekad nenovērtē par zemu savu spēku. Jūs pēdējā laikā esat pierādījis sevi kā spēcīgu sabiedroto apkārtējiem cilvēkiem. Karjeras iespējas sāk atvērties. Meklējiet palīdzību, lai atrisinātu personīgo problēmu, kas jums bijusi pēdējā laikā, un uzticieties saviem instinktiem, kad izvēlaties rīkoties saskaņā ar padomu. Planētu novietojums nākamajās dienās dod labas iespējas ikdienas pārmaiņām.

Vēzis

Meklējiet savu autentisko spēku prasmēs, kas patiešām izsaka jūs. Jūs atradīsit prieku mazos panākumos, pārvarot izaicinājumus. Veiciet vajadzīgos pielāgojumus, lai nodrošinātu nesen atklātu interesi. Attiecības zied, lai kur jūs skatītos.

Lauva 

Jauns sākums sāks novērst jūsu uzmanību no vecajām cīņām. Kad viss šķiet visvienkāršākais, pastāv lieliska iespēja spēcīgam satricinājumam. Izmantojiet savu galvu, lai virzītos uz priekšu caur aizvien spēcīgāku spiedienu. Ļauj jaunajam zvaigžņu izvietojumam veicināt domāšanas veida maiņu.

Jaunava 

Jaunava, ir laiks mazāk koncentrēties uz to, ko jūs esat zaudējuši, un vairāk koncentrēties uz visām labajām lietām, kas paliek. Debesis virs zemes, zeme zem kājām, gaiss jūsu plaušās. Tās ir visas lietas, kuras jums ir, un jūs varat par tām priecāties. Noslaukiet putekļus no drēbēm un savācieties. Tad atver sevi jaunai mīlestībai. Skaitlim divpadsmit šodien ir būtiska nozīme.

Svari

Meklējiet dzīves gudrību, kur varat. Tās ir nepietiekami. Uzticieties saviem instinktiem. Tie šodien darbojas jūsu labā. Skaitlim četri šodien ir liels spēks. Meklējiet to, kur varat. Uzticības maiņa darbā radīs vairāk nekā dažas problēmas.

Skorpions

Radi plānus ceļojumam. Ziņojums no neparedzētas vietas jūs aizvedīs prom. Kravā mantas saprātīgi un silti, jo ceļojums ir pilns ar nenoteiktām iespējām. Jupiteram ir liela loma, ietekmējot jūsu finansiālo situāciju.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru