Dienas horoskops 14.09.2017.

Auns

Šodien jākoncentrē uzmanība. Pēdējā laikā esiet jutis iedvesmas zudumu un neesat pilnīgi pārliecināts, kādā virzienā jums vajadzētu doties. Jūs varētu gūt labumu, ja kādu laiku veltīsiet tam, lai tiešām padomātu par to, ko jūs patiesībā vēlaties no dzīves. Tas palīdzēs jums orientēt savu izvēli uz produktīvāku ceļu!

Vērsis

Kāds no taviem tuviniekiem domā, ka ir tevi atkodis. Tas ir cilvēks, kas jūsu dzīvē ir ļoti ietekmīgs, un viņam bieži patīk pateikt, kas, viņaprāt, ir vislabākais. Bet atceries, neviens tevi nezina labāk kā tu pats! Ja jums nepatīk tas, ko jūs dzirdat, jūtieties brīvi nolikt šo personu pie vietas. Tu esi savas dzīves boss!

Dvīņi

Sargieties šodien kļūt par klaču. Nevienam labi stāsti nepatīk labāk kā tev! Un jums patīk dalīties šajos stāstos ar saviem tuvākajiem draugiem. Jums nav ļaunu nodomu; Jums vienkārši patīk sazināties! Bet jūs, iespējams, esat ieguvuši kādu informāciju, kas varētu kaitēt kādas personas reputācijai. Padomājiet, pirms stāstiet tālāk!

Vēzis

Šodien var būt lielāka vēlme pēc izklaidēm, kā parasti. Merkūrs joprojām atrodas jūsu 3. Komunikācijas namā, sniedzot jums daudz enerģijas šajā jomā. Jūs gūsiet labumu no savas komforta zonas paplašināšanas un mēģinājumiem satikt jaunus cilvēkus. Jūs būsiet pārsteigts par sajūtu atjaunošanos, un jūs varētu nonākt pie vēl dažiem mūžīgiem draugiem!

Lauva

Šodien ir jāaizmirst par destruktīvām domām. Pirms apsverat visas iespējas, jūs bieži pārejiet pie vissliktākā iespējamā scenārija. Neļaujiet savai attieksmei iegūt labāko no tevis. Jūs dažreiz pats sev esat sliktākais ienaidnieks! Lietas nav tik sliktas kā jūs domājat, un gandrīz visas kļūdas ir piedodamas, pat jūsu pašu.

Jaunava

Jūs, iespējams, jutīsieties mazliet nestabili savās mājās. Saturns joprojām atrodas jūsu 4. Mājas namā, mācot jums dažas neērtas mācības par to, ko jūs patiešām vēlaties. Varbūt jūs neesat gluži tur, kur jūs gribētu būt, un jums ir problēmas ar nokļūšanu turp. Izveidojiet plānu, lai uzlabotu savu situāciju. Jūs būsiet pārsteigts, cik viegli jūs varat mainīt savus apstākļus!

Svari

Kāds šodien jūs pārsteigs. Jūs domājāt, ka šī persona ir izprasta un jūs zinājāt, ko no viņas sagaidīt. Nu, jūs drīz uzzināsiet, ka visi cilvēki spēj mainīties, ja viņi to patiešām vēlas. Tā būs apsveicama atklāsme, un jūs jutīsieties daudz labāk par jūsu attiecībām ar šo personu.

Skorpions

Jūs jutīsieties aizskarts no vārdiem, ko kāds jums nesen teicis. Jūs patiešām tas uztrauc un pēdējā laikā domājat tikai par to. Esiet drošs, ka šī persona nerunā par tevi negatīvā gaismā – viņi tiešām tevi apbrīno! Ziņa tika nepareizi iztulkota, un jums nav jāuztraucas. Dod viņiem vēl vienu iespēju!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru