Dienas horoskops 15.08.2017.

Strēlnieks

Tu esi ceļā uz profesionālu lēmumu. Izmantojiet visus pieejamos resursus. Tev, iespējams, vajadzētu mērķtiecīgi pievērsties romantikai. Esi uzmanīgs, ko šodien saki! Atsevišķā brīdī, iespējams, var nākties iekost mēlē. Zaļā ir jūsu spēka krāsa!

Mežāzis

Šodien var šķist, ka neiztikt bez kofeīna! Ja jūs šobrīd darbojies pilnā gaitā, atkāpieties. Marss un Venera šodien šauj enerģiju tavā virzienā, un tas var vai nu aktivizēt vai pilnībā tevi iznīcināt. Velti laiku lieliskai maltītei, palutini sevi. Samtaini zils ir tava spēka krāsa.

Ūdensvīrs

Vari pievērst uzmanību katram jautājumam savā dzīvē, sava drauga dzīvē, drauga draugu dzīvē un tā tālāk! Daudz enerģijas, kas nav pelnījusi tavu laiku. Izbeidz! Nekļūsti rupjš, vienkārši velti laiku sev. Velti laiku tikai tiem, kas tev patiešām dārgi. Ļaujieties kaut kam iedvesmojošam. Mākslinieciskais talants tieši tagad atveras.

Zivis

Šī būs haotiska diena. Vari nonākt starp divām dažādām lietām, kas ir svarīgas tavai nākotnei. Iespējams, uzņemsies vairākus projektus vienlaikus. Laika vadība ir kaut kas, ko vajadzētu apgūt. Tas ir izaicinājums, ar kuru jūs varat tikt galā! Rozā ir tava spēka krāsa šodien!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru