Dienas horoskops 15.09.2017.

Auns

Šodien piedzīvosiet radošas enerģijas pieplūdumu. Mēness un Venēra abi ir jūsu 5. Radošuma namā, radot reālu iespēju izveidot mīlas saites radošos projektos. Kas var būt labāks kā dalīties savā kaislībā ar kādu, ko jūs iekārojat? Ļaujieties šim savienojumam- tu nebūsi vīlies.

Vērsis

Dažreiz šķiet, ka pasaule paiet garām neticamā ātrumā. Šodien jūs izjūtat nostalģiju un vēlaties palikt mājās. Jūtieties ērti savā rutīnā un laikā, ko jūs pavadāt kopā ar cilvēkiem, kuri jums ir vistuvākie. Atmiņas ir visvērtīgākā valūta, kas mums ir, tāpēc izmantojiet šo laiku gudri!

Dvīņi

Šodien ir diena, kurā jūs spīdēsiet darbā! Jūsu komunikācijas prasmes ir aktuālas, un jūs sakāt visas pareizās lietas visiem pareizajiem cilvēkiem. Jūs varat runāt ar kādu par gandrīz jebko, un cilvēki novērtē šo kvalitāti jūsos. Nebrīnieties, ja jums piedāvās aizraujošu jaunu iespēju, pateicoties jūsu pļāpas dotībām.

Vēzis

Dzīve reizēm mēdz būt balansēšanas māksla. Jūs sajūtat viltu no visām jūsu dzīves dažādajām jomām un neesat pārliecināts, kur koncentrēt savu enerģiju. Izbaudiet, ka jācīnās ir visiem. Izvēlieties laiku, kad jūs jūtat, ka jums būs vislabākā atdeve. Dažas dienas darbs būs galvenais, citās dienās tā būs ģimene.

Lauva                                                       

Tu esi nekas, ja neuzticies. Jūs zināt, ko vēlaties no dzīves, un jūs noteikti zināt, kas nepieciešams, lai to iegūtu. Kādam jums tuvam cilvēkam ir diezgan atšķirīgs dzīves redzējums, un tas ir radījis zināmu spriedzi starp jums. Ja jūs vēlaties šo personu savā dzīvē, kompromiss nāks par labu.

Jaunava

Šodien būs jāizvairās no kādām pašiznīcinošām tendencēm. Neviens nesatur to visu kopā labāk nekā jūs, bet šī stresa spiediens var pēc kāda laika vilkt jūs pie zemes. Nesabrūkiet un nepadodies. Drīzumā jūs atradīsiet palīdzību, un jūs varēsit sasniegt savus mērķus. Drīz līdzsvaru atrast būs daudz vieglāk!

Svari

Jums ir vēlme, kuru jūs cerat piepildīt. Labi, šodien jums ir ļoti laimīga diena, jo jūs, visticamāk, piepildīsiet šo vēlmi. Bet nedomājiet, ka tā ir tikai laba veiksme. Jūs esat paveicis daudz smaga darba, un tas ir kaut kas, ko jūs patiešām esat pelnījis. Jūtieties lepns par savu sasniegumu, un neļaujiet kādam sabojāt savu noskaņojumu.

Skorpions

Aktuāli karjeras jautājumi. Ši ir laba diena, kad izjust dziļu izpratni par to, kas ir jūsu darbs. Mēness ir jūsu 10. Karjeras namā, un jūsu cerības un sapņi par savu karjeru labi saskan ar realitāti. Izbaudiet šo ieguldījumu sajūtu – tas ir nenovērtējams līdzeklis, ko nevar aizstāt ar naudu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru