Dienas horoskops 16.08.2017.

Strēlnieks

Mēness ir pretstatā tavai zīmei, tas ļauj gūt lielu mācību vai atbrīvot mazliet spriedzes, kas dažkārt pat lika jums iet uz priekšu. Vienmērīgāka enerģija sāk plūst tavā virzienā, un tavā rīcībā ir visas iespējas. Tas jo īpaši attiecas uz ilgtermiņa finanšu risinājumiem un krājkontiem. Tumši/ karaliski zilā ir tava spēka krāsa.

Mežāzis

Dienas enerģija ir pilna ar iedvesmu un kaisli. Romantika un neticama aizrautība virmo gaisā. Venera un Marss strādā tavā labā, lai paceltu tevi jaunā līmenī. Tev tikai jālec nezināmajā, jāuzņemas risku! Violetā ir tava spēka krāsa.

Ūdensvīrs

Tavā dzīvē vai dzīves mērķos ienāks gaiša puse. Turpini šovu. Tev ir daudz radošas enerģijas, un tu nevari neizmantot iespējas. Tu no vienas iespējas spēj radīt vēl desmit! Tu nekad neuzzināsi, ja nepamēģināsi!

Zivis

Šodien vari justies emocionāli iesprostots. Fokusējies uz to, un izmantot to, lai palīdzētu sev pašam. Izmanto nepiederošā pieeju strādājot grupā vai kopienā. Ja darbojies politiskā vai humānā jomā, šis ir labs laiks, lai lūgtu citus iejaukties. Dzeltenā ir tav spēka krāsa.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru