Dienas horoskops 16.10.2017.

Strēlnieks

Tikai tāpēc, ka kustās tavas lūpas, nenozīmē, ka tu saki kaut ko svarīgu. Izvēlies savus vārdus šodien. Lai arī tev šodien ir vēlme izteikties, tomēr Mēness stāvoklis šodien jums liek turēt savu mēli aiz zobiem. Šodien koncentrējieties uz klausīšanos. Atlīdzība par to būs liela.

Mežāzis

Dzīve ir tikai sākumā. Jūs pēdējā laikā esat pārdzīvojis par iepriekšējām neveiksmēm. Šīs kļūdas ir neticamas laimes sēklas nākotnei. Mācies no savām kļūdām. Kāds īpašs cilvēks izteiks komentāru, kas mainīs jūsu dienu, ja tam ļausieties. Šodien mēģiniet pagatavot ēdienu ar ķiplokiem.

Ūdensvīrs

Tu šodien esi savos augstumos, tāpēc plaukstošās attiecības var spert soli uz priekšu. Ne visi ir mierā ar jūsu pēdējā laika rīcību. Vari uzlabot omu, mainot vidi. Veic to telefona zvanu, kuru tik sen esi atlicis- šodien ir lieliska diena, kad to beidzot izdarīt!

Zivis

Esi atklāts pret cilvēkiem un nebaidies teikt, to, kas viņiem ir jāzina. Jūsu instinkti jums palīdzēs! Konfrontējiet neseno ienaidnieku, bet remdējiet viņa morālo autoritāti. Koriandrs ir jūsu spēka garšviela, un skaitlim viens būs liela nozīme šodienas notikumos.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: dailyhoroscope.com

Pievienot komentāru