Dienas horoskops 17.08.2017.

Strēlnieks

Noteiktība un griba šobrīd valda pār tevi. Tu esi lielā harmonijā ar zvaigžņu stāvokli. Ko Lauvas enerģija māca tavam jautrajam garam? Kāda ir pašizpausmes mācība par tavu laiku un dāsnumu? Tā ir lieliska mācība!

Mežāzis

Šajās dienās jutīsies vairāk kā uguns zīme. Tas var tevi spēcināt vai radīt lielas ciešanas. Vari saņemt enerģiju caur citiem cilvēkiem, kas ir ap jums. Kas ir tas, kas jums jāpasaka? Vai esi to izteicis? Viss ir pilnībā atkarīgs no tevis, lai to noskaidrotu! Vāveres ir jūsu spēka dzīvnieki vienkārši tāpēc, ka tās ir vairāk uzmanīgas, nevis skraida šurpu turpu!

Ūdensvīrs

Lietas notiek kā jānotiek. Pat ar nedaudz saasinātu komunikāciju tu spēj palikt rāmjos. Rūpīga tēriņu kontrole un enerģijas tērēšanas pārbaude palīdzēs gūt panākumus ilgtermiņā. Šī ir diena, lai ar kādu izlīgtu!

Zivis

Jūsu skatījums var šķist nedaudz aptumšots šajā laikā. Tev var šķist, ka varētu gulēt līdz pat vēlam vakaram. Lai kas arī jums jādara, dariet to tagad. Neviens cits tavā vietā neko nedarīs, tāpēc nāksies vien pašam pielikt pūles. Izslēdz telefonu un datoru, ja nepieciešams, vai ļaujies privātai atpūtai!

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru