Dienas horoskops 21.11.2017.

Strēlnieks

Šodien ir diena praktisku un materiālu jautājumu risināšanai, lai gan tā var nebūt jūsu mīļākā lieta. Ja jums šķiet, ka jums nav naudas vai pārpilnības sajūtas, apsveriet, kā jūs nopelnāt iztiku un vai jums tas ir jāmaina. Lai gan uzticība Visumam ir skaists dzīves veids, tas rēķinu neapmaksās!

Mežāzis

Šķiet, ka šodien jūs strādājat ar savu ierasto disciplīnu. Ja rodas kāda neskaidrība, veltiet kādu laiku, lai atkal atgrieztos pie savām vērtībām un tā, kas tavai dzīvei piešķir jēgu. Var rasties finansiālās iespējas, kuras jūs neesat pamanījuši iepriekš, un iespēja izpaust jūsu smagā darba sasniegumus.

Ūdensvīrs

Jūs, iespējams, vēlēsieties šodien tērēt savu enerģiju, cenšoties palīdzēt tiem, kuru balsis parasti netiek uzklausītas vai kuri nespēj sevi izteikt. Tas var palīdzēt jums justies vairāk piepildītam un saistītam ar kaut ko lielāku par sevi. Jūsu dabiskā iecietība un spēja uzņemties objektīvu viedokli nāks jums par labu.

Zivis

Jūs, iespējams, darāt visu, lai sasniegtu savus mērķus, reaģējot uz iekšēju prasību darīt visu, lai padarītu pasauli par labāku vietu. Kaut arī to var būt grūti izdarīt esošajās sabiedrības struktūrās, jums var būt dažas iedvesmotas idejas, kas palīdzēs jums dziļāk piesaistīt tos, kuriem nepieciešama palīdzība un atbalsts.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru