Dienas horoskops 22.09.2017.

Auns

Šodien ir lieliska diena, lai sāktu to jauno darbu vai projektu, par kuru jūs esat domājis. Ar Merkūra un Mēness atrašanos tavā astotajā Nāves un reģenerācijas namā šis ir lielisks laiks jauniem sākumiem. Izmantojiet šo pozitīvo enerģiju un pievērsiet uzmanību kaut kā jauna radīšanai. Vari būt pārliecināts, ka esi veiksmīgs visā, par ko tu tieši tagad domā!

Vērsis

Laiks ir piemērots komunikācijai. Šis ir ideāls vakars lai sāktu to lielo sarunu ar savu partneri vai mīļoto, ko esat atlicis. Pat ja abiem ir pretrunīgi viedokļi, jūs atklāsiet, ka jums daži viedokļi ir kopīgi. Koncentrējieties uz kompromisu, lai ikviens saņemtu mazliet no tā, ko vēlas!

Dvīņi

Vari nonākt saskarē ar veselības problēmām, ko mēģināt ignorēt. Iespējams, ka tas nebūs nekas nopietns, taču tas, protams, pasliktināsies, ja nelūgsiet medicīnisku palīdzību. Jūs esat pazīstams ar to, ka vienkārši ignorējat mazas nepatīkamās sajūtas un turpiniet dzīvot. Šis nav kaut kas, ko jums vajadzētu ignorēt, un jūsu dzīve un labklājība uzlabosies, tiklīdz pievērsīsiet tam uzmanību!

Vēzis

Šobrīd sajūtat radošās enerģijas pieplūdumu. Mēness ir pārcēlies uz jūsu 5. Radošuma namu, veicinot jaunas idejas radošiem projektiem. Jūs jūtaties iedvesmots, un jūsu idejas labi uzņems citi. Noteikti izrunājiet un dalieties šajā bagātībā ar citiem!

Lauva 

Šodien viss ir ap mājām. Jūs jutīsieties atjaunosies, pavadot laiku ar tiem, kas jums rūp, vietā, par ko jūs visvairāk rūpējaties. Pavadiet dienu, lai novērtētu dzīvi, pie kuras jūs esat smagi strādājis, lai to radītu. Atcerieties, ka tā ne tuvu nebūtu tik īpaša, ja jums nebūtu to cilvēku, kas ir ar jums. Pārliecinieties, ka viņi zina, cik daudz viņi jums nozīmē.

Jaunava

Jaunava, šodien ir lieliska diena, kad jūs varat runāt par to, kas ir jūsu sirdī. Mēness ir pārcēlies uz jūsu 3. Komunikācijas māju, ļaujot emocionālai saziņai būt uzmanības centrā. Jūs parasti neesat pārmērīgi emocionāls cilvēks, tāpēc izmantojiet šo ietekmi, kamēr tā ilgst. Tie, kas ir tuvu jums, novērtēs jūsu spēju parādīt mīļāko pusi!

Svari

Šodien būsiet pārāk emocionāls par jūsu īpašumu vai naudu. Jūs jūtaties, ka esat smagi strādājis, lai saņemtu to, kas jums ir, un uztraucaties, ka to var negodīgi atņemt. Novērtējiet dzīves paisumus un bēgumus, zinot, ka dažas dienas ir paredzētas došanai, bet citas dienas ir paredzētas ņemšanai. Ļaujiet lietām aiziet un gaidiet, ka tas, kas jums nepieciešams, atgriezīsies pie jums, kad pienāks laiks.

Skorpions

Skorpioni šodien var pārāk koncentrēties uz sevi. Jūs esat pārdzīvojis kādu personisku problēmu, un tā ir izsūkusi katru pēdējo pilienu jūsu enerģijas. Paņemiet pārtraukumu no šī apsēstības modeļa un koncentrējiet savu enerģiju uz ārpasauli. Tas būs jums labvēlīgs pārtraukums, un jūs varat vēlāk atgriezties pie šī jautājuma ar jaunu skaidrību.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru