Dienas horoskops 23.08.2017.

Auns

Esiet gatavi meklējumiem, jo jūsu zīme virzās uz priekšu pa vienmērīgu un praktisku realizāciju. Jūs esat tik daudz ko iemācījušies, Taču vēl ir tik daudz kā cita, ko izzināt. Apmierinātība un laipnība ir lielisks sākums. Ko tie nozīmē jums?

Vērsis

Sacensībā uzvar stabilitāte. Pat ja šķiet, ka citi ir gaismas gadus priekšā. Jūs vienmēr esat pieņēmis dzīvi no pacietības un praktiskās pieejas skatu punkta, un tas patiešām kļūs par atzinību, kuru esat pelnījis. Šī jums ir sēšanas diena.

Dvīņi

Virzieties uz priekšu ar plānu. Šī ir diena, kad skatīties nākotnē ar pagātnē gūtajām atziņām. Esat guvis daudz mācību un tagad tās jāizmanto gluži kā puzles gabaliņi- liekot kopā vienu pa vienam.

Vēzis

Var rasties neparedzēti mīlas piedzīvojumi, kas var būt pilnīgā neatkarīgi no jums. Jūs varat vai nu pieņemt, vai pilnībā ignorēt tos. Viss ir atkarīgs no jums!

Lauva

Jūs varat iedvesmot miljonus! Jūsu sirdij joprojām ir pieejamas visas iespējas, kas turpina plūst jūsu virzienā. Jauni cilvēki vai apstākļi var iekļūt jūsu dzīvē transformējošā līmenī. Jūs novērtējat un esat diezgan laipni pret apkārtējiem. Izmantojiet radošumu.

Jaunava

Šodien darbosies praktiskā līmenī. Jums ir daudz cilvēku, kas piekrīt jūsu gaumei. Šodien jūs varētu būt pakļauts kāda emocionālām vajadzībām. Jūsu milzīgā sirds nepārtraukti turpina aug, jo vairāk cilvēku jūs satiekat. Iedvesmojiet kādu, kas iedvesmos jūs!

Svari

Šī ir lieliska diena, lai atbrīvotos no sāpēm! Rūpes par sevi un savu ķermeni! Vienkārši palutiniet sevi maigā veidā! Labestība un līdzjūtība ir ļaus doties uz iekšu. Varat darboties pie kāda neatkarīga radošā projekta.

Skorpions

Mīlestība un romantika ir jūsu pusē, beidzot! Pēdējo nedēļu laikā ir bijis grūts ceļš, bet viss mainās uz labo pusi! Dzīves āmuri, kas tevi diezgan smagi situši, sāk pieklust, lai palīdzētu tev doties tālāk. Jūs varat satikt kādu īpašu cilvēku!

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru