Dienas horoskops 23.11.2017.

Strēlnieks

Praktiski jautājumi un šķietami sīkas detaļas Šodien var prasīt jūsu uzmanību, kas var jūs nomākt, jo jūs parasti izvēlaties koncentrēties uz lielo attēlu. Tomēr, ja jūs varat pielietot gan savas spēcīgās garīgās spējas, gan savu radošo domāšanu, jūs varat atklāt, ka varat sintezēt savas idejas un iegūt dziļāku izpratni.

Mežāzis

Šodien jūs, iespējams, domājat par materiālo drošību, varbūt koncentrējoties uz darbu vai finanšu ieguldījumiem. Šī ir laba diena, lai izmantotu savas zināšanas un uzlabotu materiālo stāvokli. Centieties vienkārši nedarīt lietas jūsu ierastajā veidā, bet meklēt jaunas pieejas, jo spējat domāt ārpus kastes, īpaši šodien.

Ūdensvīrs

Iespējams, ka jums šodien ir daudz plānu un cerību nākotnei, kas vēlas izlauzties un izdarīt kaut ko jaunu vai aizraujošu. Tā mudināti neveiciet pārmaiņas, jo tas var atgriezties pie tevis un pārsteigt nesagatavotu. Tā vietā radoši domājiet par to, ko vēlaties sasniegt, un pēc tam veiciet pasākumus, lai to īstenotu.

Zivis

Šodien var būt klusa diena, vismaz ārēji, bet iekšējās pārmaiņas var grūst jūs uz priekšu. Šī ir laba diena, kad jūs varat sazināties ar dvēseli un atgādināt sev, ka tas nozīmē pieslēgties kaut kam lielākam par sevi pašu. Tik ilgi, kamēr jūs neļausieties sapņiem realitātes vietā, jūs varat gūt dzidināšanu sev un citiem.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru