Dienas horoskops 24.08.2017.

Auns

Komunikācija ar draugu vai partneri var būt jūsu galvenā darba kārtība. Iespējams, jums būs jāuzņemas iniciatīva, vai arī jūs varat saņemt mīlestību no negaidīta avota. Šajā laikā galvenā uzmanība ir jūsu mīlestības dzīve. Sarkans ir jūsu spēka krāsa!

Vērsis

Jums tiek garīgi palīdzēts. Pašlaik ir ziedošanās, upurēšanas tēma, kas tiek pārkausēta ar patiesiem mērķiem. Runā patiesību. Stabili savienojumi novedīs pie stabiliem rezultātiem. Zaļā krāsa šodien ir jūsu spēka krāsa, ar oranžā piesitienu!

Dvīņi

Jūs esat dievišķīgi saistīti ar kādu. Viņš varētu būt kā maiguma un sirsnības avots. Novērtējiet būšanu kopā ar mīļoto un runājiet viņam patiesību. Viņš var iedvesmot jūs darboties saskaņā ar plānu. Dzeltens ir jūsu spēka krāsa.

Vēzis

Pārāk daudz pārmaiņu notiek vienlaicīgi. Šī nav diena, kad sēdēt malā. Jūs tagad varat pielāgoties jaunajai dzīvei. Iespējams, ka jauni cilvēki ienāk jūsu realitātē. Redzesloks paplašinās, vai tas jums rada komfortu vai nē, pārmaiņas ir neizbēgamas. Violeta ir jūsu spēka krāsa.

Lauva

Jūs esat lieliski, un citi to jūsos saskata. Tas ir ārpus jūsu paša ego, jūs esat pieņēmis lojalitāti un laipnību augstākajā līmenī. Jūs esat pārvarējuši grūtības, un tagad jūs varat komunicēt intīmākā līmenī! Sarkans ir jūsu spēka krāsa!

Jaunava

Jūs pārgrupējaties un atjaunojaties. Jūs varētu būt iesaistīts garā un garlaicīgā projekta, kas ir lieliski piemērots jūsu reputācijai un jūsu makam. Cilvēki visapkārt lūdz un pieprasa jūsu prasmju kopumu! Jums ir daudz par ko rūpēties, bet izbaudiet darbu, kam tu esi radīts. Rozā ir jūsu spēka krāsa šodien!

Svari

Jums ir maigā puse, ko daudziem nav lemts redzēt. Jā, jūsu zīmi var uzskatīt par perfekcionistiem, bet jums ir tiesības tādam būt, kad jūs strādājat pie sev svarīga darba. Šis varētu būt laiks, kad jūsu perfekcionisms ir tā augstumos. Jūsu partneris varētu būt tas, kas jūs šodien līdzsvaro! Spilgtās un sarkanās krāsas ir jūsu spēka krāsas.

Skorpions

Šī varētu būt diena, kas ir vairāk atslābinoša nekā citas, kas jūsu zīmei nav raksturīgi. Jums var būt nepieciešams uzpildīt savus spēkus un koncentrēties uz sevis lutināšanu. Novērtējiet lielisku maltīti un patiešām veltiet laiku savām vajadzībām. Tas nemaz nav savtīgi! Oranžā ir jūsu spēka krāsa, bet čūska ir jūsu enerģijas dzīvnieks.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru